Μπισκοτάκια βουτύρου που λιώνουν στο στόμα
Μπισκοτάκια βουτύρου που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα!Θα τα λατρέψετε!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα μπισκοτάκια έχουν δύο μυστικά.Όσο πιο πολυ χτυπήσεις το βούτυρο με την άχνη τόσο πιο αφράτα θα γίνουν. Και το άλλο είναι να βγάλετε τα μπισκότα από το φούρνο αμέσως μόλις αρχίσουν και παίρνουν χρώμα.Να μην ξεροψηθούν.
Υλικά
-
1 πακέτο βούτυρο κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου
-
1 κούπα ζαχαρη άχνη
-
1 αυγό
-
χυμό από δύο πορτοκάλια
-
0.5 κ.γ. σόδα μαγειρικής
-
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-
αλεύρι μαλακό όσο πάρει
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο.
-
2
Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα.
-
3
Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολάει στα χέρια.
-
4
Πλάθουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει.
-
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σχόλια (10)