ASTERI
ASTERI @cook_8449496
,Ελλάδα

Είναι πεντανόστιμα, τα φτιάχναμε πολύ συχνά όταν είμαστε μικρές με την αδελφή μου και εχθές που πήγα στην μητέρα μου την αντέγραψα και σας την παρουσιάζω!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε επίσης να τα κόψετε με Χριστουγεννιάτικα κουπ πατ να μην τα ενώσετε με την μαρμελάδα και να τα κρεμάσετε στο δέντρο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 1 ποτήρι βούτυρο
  2. 1 ποτήρι ζάχαρη
  3. 1 κ. γλ. κοφτή σόδα σε 1/2 φλ. χυμό λεμονιού
  4. 1 κιλό και κάτι αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μετά προσθέτουμε τα αυγά, την σόδα με το λεμόνι (προσοχή φουσκώνει) και τέλος σιγα - σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει μία ζύμη που να μην κολλάει.

  2. 2

    Ανοίγουμε σε φύλλο μετρίου πάχους, κόβουμε με κουπ πατ, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 πάνω κάτω για 10 περίπου λεπτά.

  3. 3

    Βγάζουμε απ' τον φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν αλείφουμε με μαρμελάδα και ενώνουμε.

  4. 4

    Τα διατηρούμε σε μπωλ καλά κλεισμένα ή σε μπισκοτιέρα.

Αντιδράσεις

Από

ASTERI
ASTERI @cook_8449496
στις
,Ελλάδα