Μπισκοτάκια λεμονιού με καρύδα
Αρωματκά μπισκοτάκια λεμονιού με ινδική καρύδα και αμύγδαλα.
Υλικά
-
200 γρ. βούτυρο
-
1 1/2 κούπα φαρίνα
-
1/2 κούπα ζάχαρη
-
3/4 κούπας αμυγδαλόψυχα
-
3/4 κούπας ινδική καρύδα
-
το ξύσμα απο 2 λεμόνια
-
το χυμό του ενός λεμονιού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε την αμυγδαλόψυχα στο μίξερ πολύ καλά.
-
2
Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
-
3
Ανακατεύουμε όλα τα υλίκα μαζί πάρα πολύ καλά και πλάθουμε την ζύμη σε ρολό.
-
4
Κόβουμε την ζύμη σε φέτες παχούς ενός δαχτύλου και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
Σχόλια (3)