Μπισκοτάκια με φράουλες και βρώμη
Μπισκότα που συνδιάζουν τη γεύση με ένα υγιεινό σνακ .. κατάλληλο για όσους προσέχουν αλλά και όσους απλά λατρεύουν τα μπισκότα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Βοηθάει αρκετά να βρέχουμε ελαφρά τα χέρια μας πριν πλάσουμε τα μπισκότα ώστε να μην κολλάει η ζύμη. Πηγή έμπνευσης εδώ!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, το αλάτι, το μπέικιν και την κανέλα.
-
2
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
3
Προσθέτουμε το αυγό, τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα.
-
4
Ρίχνουμε τις πολτοποιημένες φράουλες και ανακατεύουμε καλά.
-
5
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα του αλευριού στο μίγμα της ζάχαρης λίγο λίγο.
-
6
Τέλος προσθέτουμε τα αποξηραμένα βερύκοκα, τα οποία έχουμε κόψει σε κομματάκια.
-
7
Πλάθουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί.
-
8
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια