Μπισκοτένια Αυγουλάκια με Τσεπούλες
Φτιάχνουμε Μπισκοτένια Αυγουλάκια με Ζαχαρένιες Τσεπούλες
Λίγα μυστικά ακόμα
Με την ίδια τεχνική μπορούμε να φτιάξουμε "παντοφλάκια" σε ρόζ θαλασσί ή ότι άλλο χρώμα θέλουμε, να τα "γεμίσουμε" με smarties ή κουφέτα και να τα κάνουμε κέρασμα σε βάπτιση ή πάρτυ.
Υλικά
-
1 δόση ζύμη Cookies on a stick -μπισκότα σε ξυλάκι.
-
1 δόση Μαγικό γλάσσο ή Ζαχαρόπαστα
-
χρώματα ζαχαροπλαστικής σε πάστα
-
λίγο νεράκι
-
μικρές σοκολατίτσες, καραμελίτσες κ.λ.π.
-
εργαλεία
-
1 κούπ-πάτ οβάλ
-
1 πινελάκι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε την ζύμη μας, την ανοίγουμε σε φύλλο και κόβουμε τα μπισκότα μας σε σχήμα οβάλ.
-
2
Τα ψήνουμε.
-
3
Ετοιμάζουμε το Μαγικό γλάσσο ή την ζαχαρόπαστα, χωρίζουμε σε μέρη και χρωματίζουμε
-
4
Αφού ψήσουμε τα μπισκότα και κρυώσουν, ανοίγουμε σε φύλλο το Μαγικό γλάσσο ή την ζαχαρόπαστα κόβουμε με το κούπ πάτ και καλύπτουμε τα μπισκότα, με λίγο νεράκι.
-
5
Με το ίδιο κούπ πάτ κόβουμε ημί-οβάλ και κολάμε στο κάτω μέρος κάθε μπισκότου βάζοντας πάλι λίγο νεράκι με την βοήθεια του πινέλου.
-
6
Στην τσεπούλα που δημιουργήθηκε βάζουμε λίγη διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε να στεγνώσουν-στερεοποιηθούν.
-
7
Βγάζουμε την μεβράνη και "γεμίζουμε με σοκολατίτσες, καραμέλες ή άλλα μικρότερα μπισκοτάκια.
Σχόλια (12)