Μπισκοτένια τυροπιτάκια
Τραγανά τυροπιτάκια.
Υλικά
-
Για την ζύμη
-
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
200 γρ. μαργαρίνη
-
1/4 κεσεδάκι ελαιόλαδο
-
1 μπέικιν πάουντερ
-
500 γρ. αλεύρι
-
αλάτι
-
Για την γέμιση
-
300 γρ. φέτα τριμμένη
-
1 αυγό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει.
-
2
Ανακατεύουμε το τυρί με το αυγό.
-
3
Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμη, βάζουμε λίγη γέμιση, το κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι.
-
4
Αλείφουμε τα τυροπιτάκια με ένα αυγό χτυπημένο με λίγο νερό και ψήνουμε στους 170, με αντιστάσεις, για περίπου 40 λεπτά.
Σχόλια (126)