Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
30-35 κομμάτια
  1. Για την ζύμη
  2. 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  3. 200 γρ. μαργαρίνη
  4. 1/4 κεσεδάκι ελαιόλαδο
  5. 1 μπέικιν πάουντερ
  6. 500 γρ. αλεύρι
  7. αλάτι
  8. Για την γέμιση
  9. 300 γρ. φέτα τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το τυρί με το αυγό.

  3. 3

    Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμη, βάζουμε λίγη γέμιση, το κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι.

  4. 4

    Αλείφουμε τα τυροπιτάκια με ένα αυγό χτυπημένο με λίγο νερό και ψήνουμε στους 170, με αντιστάσεις, για περίπου 40 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (126)

Vicky Cvr
Vicky Cvr @VickyCvr
Καλησπέρα τι εννοείτε 1 μπεικιν? Φακελακι? κουταλακι? πόσα γραμμάρια αν εννοείτε φακελακι γιατι εγω εχω κουτι

Από

lenale
lenale @cook_8459878
στις
Θεσσαλονίκη