κύρια φωτογραφία συνταγής Μπισκοτογλυκό Σοκόλαση

Μπισκοτογλυκό Σοκόλαση

30 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ELE_LION
ELE_LION @cook_8504889
PATRA,ELLADA

Ένα γλυκό που θα τρελάνει τους πάντες!! 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας βγει λίγο νερουλή η κρέμα μην φοβηθείτε, πήζει στο ψυγείο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
8 άτομα
  1. 3 πακέτα πτι-μπέρ
  2. 2 ποτήρια νερό
  3. 8 κ.σ. ζάχαρη
  4. 4 κ.σ. κακάο
  5. τρούφα πολύχρωμη για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λίώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπέν-μαρί.

  2. 2

    Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με το ερμόλ μέχρι να αφρατέψει.

  3. 3

    Αφού λιώσει η κουβερτούρα μας την ενσωματώνουμε στο μίγμα με το ζαχαρούχο και το ερμόλ, ανακατεύουμε καλά και μόλις ομοιγενοποιηθεί το μιγμα το βάζουμε στο ψυγείο.

  4. 4

    Σ' ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, την ζάχαρη και το κακάο να βράσουν μέχρι να γίνει σαν το κακάο που πίνουμε αλλά όχι να καίει.

  5. 5

    Βουτάμε διπλά μπισκότα στο κακάο και τα στρώνουμε σε ταψί 20 επί 30 έως να καλύψουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.

  6. 6

    Βγάζουμε την κρέμα μας από το ψυγείο και ρίχνουμε την μισή κρέμα μετά παλι διπλά μπισκότα και τελευταια την υπόλοιπη κρέμα.

  7. 7

    Πασπαλίζουμε με την τρούφα και έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ELE_LION
ELE_LION @cook_8504889
στις
PATRA,ELLADA

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα