Μπισκοτογλυκό Σοκόλαση
Ένα γλυκό που θα τρελάνει τους πάντες!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν σας βγει λίγο νερουλή η κρέμα μην φοβηθείτε, πήζει στο ψυγείο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λίώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπέν-μαρί.
-
2
Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με το ερμόλ μέχρι να αφρατέψει.
-
3
Αφού λιώσει η κουβερτούρα μας την ενσωματώνουμε στο μίγμα με το ζαχαρούχο και το ερμόλ, ανακατεύουμε καλά και μόλις ομοιγενοποιηθεί το μιγμα το βάζουμε στο ψυγείο.
-
4
Σ' ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, την ζάχαρη και το κακάο να βράσουν μέχρι να γίνει σαν το κακάο που πίνουμε αλλά όχι να καίει.
-
5
Βουτάμε διπλά μπισκότα στο κακάο και τα στρώνουμε σε ταψί 20 επί 30 έως να καλύψουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.
-
6
Βγάζουμε την κρέμα μας από το ψυγείο και ρίχνουμε την μισή κρέμα μετά παλι διπλά μπισκότα και τελευταια την υπόλοιπη κρέμα.
-
7
Πασπαλίζουμε με την τρούφα και έτοιμο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια