Μπισκοτοζελέ
Μια δροσερή και πανεύκολη συνταγή.
Recipe by popaki
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο.
-
2
Μετά φτιάχνουμε την κρέμα στιγμής όπως λένε οι οδηγίες στο κουτί.
-
3
Έπειτα βρέχουμε στο γάλα τα πτι-μπερ (όχι πολύ απλώς τα βουτάμε) και κάνουμε σε ένα πυρέξ μια στρώση από τα μπισκότα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα βανίλια και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
-
4
Όταν το ζελέ αρχίζει να πήζει (προσοχή όχι πολύ) τότε το στρώνουμε από πάνω από το γλυκό και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει εντελώς το ζελέ.
Σχόλια (106)