Μπομπότα νηστίσιμη της Αρέθας
Ας θυμηθούμε την γιαγιά... χρονιάρες μέρες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Τις σταφίδες τις έχουμε αλευρώσει από πριν.
Υλικά
-
1 κούπα καλαμποκέλαιο
-
2 κούπες ζάχαρη (όχι πολύ γεμάτες)
-
1 και 1/2 κούπα χλιαρό νερό
-
3 κούπες άσπρο αλεύρι
-
2 κούπες καλαμποκίσιο αλεύρι
-
2 μπεικιν παουντερ
-
1 βανιλέτα
-
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
-
1 χούφτα σταφίδες
-
σουσάμι για πασπάλισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε με σύρμα το καλαμποκέλαιο,την ζάχαρη,προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι,την βανίλια,το νερό και αφού έχουμε ήδη ανακατέψει τα μπεικιν με τα αλεύρια,το προσθέτουμε.
-
2
Τέλος,προσθέτουμε τις σταφίδες.
-
3
Τοποθετούμε το όλο μείγμα σε ταψί που έχουμε λαδώσει και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35' σε αντίσταση.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια