κύρια φωτογραφία συνταγής Μπομπότα νηστίσιμη της Αρέθας
Αρεθα
Αρεθα @cook_8506202

Ας θυμηθούμε την γιαγιά... χρονιάρες μέρες...

Λίγα μυστικά ακόμα

Τις σταφίδες τις έχουμε αλευρώσει από πριν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κούπες ζάχαρη (όχι πολύ γεμάτες)
  2. 1 και 1/2 κούπα χλιαρό νερό
  3. 3 κούπες άσπρο αλεύρι
  4. 2 κούπες καλαμποκίσιο αλεύρι
  5. 2 μπεικιν παουντερ
  6. 1 βανιλέτα
  7. 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
  8. 1 χούφτα σταφίδες
  9. σουσάμι για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε με σύρμα το καλαμποκέλαιο,την ζάχαρη,προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι,την βανίλια,το νερό και αφού έχουμε ήδη ανακατέψει τα μπεικιν με τα αλεύρια,το προσθέτουμε.

  2. 2

    Τέλος,προσθέτουμε τις σταφίδες.

  3. 3

    Τοποθετούμε το όλο μείγμα σε ταψί που έχουμε λαδώσει και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35' σε αντίσταση.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Eleousa Tsounis
Eleousa Tsounis @cook_9064767
Αριστη δεν ειχα καν την υπομονη να την φωτογραφισω,

Από

Αρεθα
Αρεθα @cook_8506202
στις