Μπουγιουρντί στο τηγανάκι
Είναι ενας πεντανόστιμος μεζές για κρασάκι, ουζάκι ή μπυρίτσα! Πανεύκολος και έτοιμος σε 10 λεπτά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή τη συνταγή μου την έδωσε μια φίλη, έκανα τις παρεμβάσεις μου και σας ην παρουσιάζω!
Υλικά
-
2 ντομάτες μεγάλες
-
1 πιπεριά πράσινη
-
1 πιπεριά πορτοκαλί
-
1 κρεμμύδι ξερό
-
500 γρ. φέτα θρυμματισμένη
-
250 γρ. κασέρι ή γραβιέρα
-
2 κουταλιές της σούπας λάδι
-
αλάτι, πάπρικα καυτερή
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα αντικολιτικό τηγάνι το λάδι. Κόβουμε την ντομάτα καρέ, καθώς και το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα βάζουμε στο τηγάνι να μαραθούν.
-
2
Μετά απο περίπου 5 λεπτά προσθέτουμε τα τυριά, το αλάτι και την πάπρικα. Μόλις λιώσουν τα τυριά και δέσουν είναι έτοιμο!
Σχόλια (11)