Μπουρεκάκια Έκπληξη
Ομορφοπαρουσίαστα και νόστιμα
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν τα θελουμε πικάντικα μπορούμε να στάξουμε μερικές σταγόνες ταμπάσκο επάνω στο μπείκον. Για να μην χαλάσουμε το λάδι μας οταν τα περάσουμε απο την γαλέτα τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά ώστε να κάτσει η φρυγανιά. Είναι πολύ καλή η παρέα σας και μου κρατάει συντροφιά εδω στην Αίγυπτο παρακολουθόντας την αγάπη σας για την κουζίνα Η συνταγή αυτή είναι δική μου απο το 1991. Φτιάκτε τα ρολλάκια και γράψτε μου την γνώμη σας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε τις φέτες ζαμπόν στον πάγκο μας, κόβουμε το τυρί στη μέση και τοποθετούμε απο ενα κομμάτι επάνω στο ζαμπόν, στη μέση του. Κάνουμε το ίδιο και με το μπείκον με την διαφορά πως το βάζουμε στο μάκρος.
-
2
Το λουκάνικο το κόβουμε στη μέση κατά μήκος και ξανά κόψιμο κατά μήκος ώστε να γίνουν 8 κομμάτια και τοποθετούμε οριζόντια στο μπείκον
-
3
Σπάμε τις οδοντογλυφίδες στη μέση, τυλίγουμε τα ζαμπόν προσεκτικά και στηρίζουμε με τις οδοντογλυφίδες προσέχοντας το τρύπημα να διαπεράσει το λουκάνικο
-
4
Κτυπάμε λίγο το αύγό με το γάλα, περνάμε ενα ενα τα ρολλάκια απο το αύγό και απο την φρυγανιά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ενα χρυσαφένιο χρώμα
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)