κύρια φωτογραφία συνταγής Μπουρεκάκια Έκπληξη
Φιλικός
Φιλικός @cook_8450380
Αίγυπτος

Ομορφοπαρουσίαστα και νόστιμα

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν τα θελουμε πικάντικα μπορούμε να στάξουμε μερικές σταγόνες ταμπάσκο επάνω στο μπείκον. Για να μην χαλάσουμε το λάδι μας οταν τα περάσουμε απο την γαλέτα τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά ώστε να κάτσει η φρυγανιά. Είναι πολύ καλή η παρέα σας και μου κρατάει συντροφιά εδω στην Αίγυπτο παρακολουθόντας την αγάπη σας για την κουζίνα Η συνταγή αυτή είναι δική μου απο το 1991. Φτιάκτε τα ρολλάκια και γράψτε μου την γνώμη σας

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2-4
  1. 8 Φέτες ζαμπόν
  2. 4 Φέτες τυρί τοστ
  3. 4 Φέτες μπέικον
  4. 1 Λουκάνικο φρακ/της
  5. 1 Φλυτζάνι του καφέ γάλα
  6. τριμένη φρυγανιά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλώνουμε τις φέτες ζαμπόν στον πάγκο μας, κόβουμε το τυρί στη μέση και τοποθετούμε απο ενα κομμάτι επάνω στο ζαμπόν, στη μέση του. Κάνουμε το ίδιο και με το μπείκον με την διαφορά πως το βάζουμε στο μάκρος.

  2. 2

    Το λουκάνικο το κόβουμε στη μέση κατά μήκος και ξανά κόψιμο κατά μήκος ώστε να γίνουν 8 κομμάτια και τοποθετούμε οριζόντια στο μπείκον

  3. 3

    Σπάμε τις οδοντογλυφίδες στη μέση, τυλίγουμε τα ζαμπόν προσεκτικά και στηρίζουμε με τις οδοντογλυφίδες προσέχοντας το τρύπημα να διαπεράσει το λουκάνικο

  4. 4

    Κτυπάμε λίγο το αύγό με το γάλα, περνάμε ενα ενα τα ρολλάκια απο το αύγό και απο την φρυγανιά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ενα χρυσαφένιο χρώμα

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

asproyla
asproyla @cook_8450142
Θα είναι σίγουρα νόστιμο.Το διάβασε η κόρη μου (ετών 9) και πρέπει να τα φτιάξουμε οπωσδήποτε.Έχει όλα αυτά που τις αρέσουν ειδικά.... το λουκάνικο Φρανκφούρτης.

Από

Φιλικός
Φιλικός @cook_8450380
στις
Αίγυπτος