κύρια φωτογραφία συνταγής Μπουρεκάκια με σπανάκι

Μπουρεκάκια με σπανάκι

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
,ΕΛΛΑΔΑ

Νόστιμο ορεκτικό που μπορεί να σερβιριστεί σε μπουφέ!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30-35 κομμάτια
  1. 1/2 κιλό φρέσκο σπανάκι
  2. 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  3. άνηθο ψιλοκομμένο
  4. 150 γρ φέτα τριμμένη
  5. αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζετε το σπανάκι, το πλένετε και το χοντροκόβετε.

  2. 2

    Κατόπιν το βλαζετε σε σουρωτήρι, το πασπαλίζετε με αλάτι και το στίβετε με τα χέρια σας για να βγάλει τα υγρά του και να μαραθεί.

  3. 3

    Σε ένα μπολ ανακατεύετε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.

  4. 4

    Προσθέτετε το αυγό ελαφρά χτυπημένο, μερικές κουταλιές λάδι και την φέτα.

  5. 5

    Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά.

  6. 6

    Απλώνετε τα φύλλα στον πάγκο και τα κόβετε σε μακρόστενες λωρίδες(περίπου 8-10 εκ.).

  7. 7

    Μοιράζετε την γέμιση και τυλίγετε σε ρολάκια.

  8. 8

    Τοποθετείτε τα ρολάκια σε βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφετε με λιωμένο βούτυρο, τα πασπαλίζετε με σουσάμι και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια

chalexandra
chalexandra @alexoulini
Πολύ νόστιμα, εύκολα και ευπαρουσίαστα!!

Από

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ