κύρια φωτογραφία συνταγής Μπουρέκια με λουκάνικα μπέϊκον και πιπεριές

Μπουρέκια με λουκάνικα μπέϊκον και πιπεριές

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
paris83
paris83 @cook_8474728
Thessaloniki,

Πεντανόστιμα μπουρεκάκια με λουκάνικο μπέϊκον και πιπεριές που συνοδεύουν ιδανικά μπύρα ή κρασί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αλάτι δεν χρησιμοποιούμε γιατί τυρί και τα αλλαντικά θα μας δώσουν την αλμύρα που χρειάζεται. Η καπνιστή πάπρικα πραγματικά τα απογειώνει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 άτομα
  1. 12 φύλλα κρούστας
  2. 10 λουκάνικα φρανκφούρτης
  3. 10 φέτες καπνιστό μπέϊκον
  4. 250 γρ. μανιτάρια λευκά
  5. 300 γρ. πράσινες πιπεριές
  6. πιπέρι
  7. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε την γέμιση. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας και σωτάρουμε σε ένα τηγάνι που έχει κάψει το ελαιόλαδο τα λουκάνικα το μπέϊκον και τα μανιτάρια. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το χυμό ντομάτας και μαγειρεύουμε μέχρι να τραβήξει τα υγρά του. Αρωματίζουμε με το θυμάρι, το πιπέρι και την καπνιστή πάπρικα. Αφού κρυώσει το μίγμα μας προσθέτουμε το τυρί σε κύβους.

  2. 2

    Για κάθε μπουρέκι χρησιμοποιούμε 1 φύλλο το οποίο διπλώνουμε στην μέση, γεμίζουμε με λίγη απο την γέμιση μας και τυλίγουμε σε φάκελο και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολα.

  3. 3

    Αλοίφουμε με λίγο λάδι το κάθε μπουρέκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν απο πάνω και να γίνουν τραγανά, περίπου 15-20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

paris83
paris83 @cook_8474728
στις
Thessaloniki,