Μπράουνι με λάδι χωρίς αυγά
Νηστίσιμο μπράουνι, πολύ σοκολατένιο και γευστικότατο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε περισσότερα καρύδια,ανάλογα τα γούστα σας. Αντί για βανίλια μπορείτε να βάλετε ξύσμα πορτοκαλιού,αν σας αρέσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180○C.
-
2
Κοσκινίζουμε μέσα στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν, ρίχνουμε και τις βανίλιες,το αλάτι, τη ζάχαρη και το νέρο και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό, προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
-
3
Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε τα καρύδια και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
-
4
Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σ'ένα ταψάκι διαστάσεων περίπου 20×30εκ. και αδειάζουμε το μείγμα.
-
5
Ψήνουμε για 30-35 λεπτά, όχι παραπάνω γιατί θα ξεραθεί. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε με προσοχή γιατί είναι εύθρυπτο.
Σχόλια (18)