Μπράουνις με δαμάσκηνα
Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και είναι απιστεύτη πραγματικά....
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται πολύ ωραίο ζεστό με παγωτάκι αλλά και κρυο είναι επίσης πολύ νόστιμο. Καλή επιτυχία.....
Υλικά
-
150 γρ. κουβερτούρα
-
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
200 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
-
200 γρ. άχνη ζάχαρη
-
4 αυγά
-
0.5 κούπα αμύγλαδα κομμένα
-
10 δαμάσκηνα αποξηραμένα ψιλοκομένα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτηρο να γίνει κρέμα και ρίχνουμε τα αυγά, την ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά.
-
2
Αφου λιώσουμε την σοκολάτα την ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
-
3
Μετά ρίχνουμε το αλέυρι, ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε τα δαμάσκηνα και τα αμύγδαλα. (που έχουμε αλέσει στο μούλτι).
-
4
Βουτηρώνουμε ένα ταψάκι και ψήνουμε το μπράουνις σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)