Μπράουνις με παγωτό και άσπρη σοκολάτα
Είναι το αγαπημένο γλυκό όλων των φίλων μου..συνέχεια με παρακαλάνε να το κάνω. Ελπιζω να το αγαπήσετε και εσείς!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντί για λευκή μπορείτε να βάλετε σοκολάτα γάλακτος, και μέσα στο γλυκό μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένα καρύδια!! Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο είτε σε μπεν μαριν είτε στον φούρνο μικροκυμάτων.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
-
3
Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα της κουβερτούρας μέσα στο άλλο με τα αυγά και ανακατεύουμε με μια μαριζ (έτσι νομίζω λέγετε η σιλικονένια σπατουλίτσα) ανακατέψτε με απαλές κινήσεις για να μην χάσει τον αέρα του.
-
4
Κοσκινίζουμε το αλεύρι για να μην δημιουργηθούν γλομπαλάκια και ανακατεύουμε σιγά σιγά.
-
5
Βαζουμε να ψηθεί ή σε μια στρόγγυλη φόρμα του κέικ ή σε ένα τσερκ ή σε πυρέξ. Πάντα βουτυρωμένα.
-
6
Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά. Το μυστικό των μπράουνις είναι ότι μένουν ζουμερά στο εσωτερικό τους μόνο αν τηρηθεί ευλαβικά ο χρόνος, ούτε λεπτό παραπάνω!!!!
-
7
Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε κομμάτια.
-
8
Βάζουμε σε ένα μπολάκι ενα κομμάτι μπραουνις, μια μπάλα παγωτό, λιώνουμε την άσπρη σοκολάτα και περιχύνουμε από πάνω. Τέλος προσθέτουμε μερικές φετούλες απο φράουλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια