Μπριζολάκια χοιρινά με μέλι και γαλέτα
Μελωμένα μπριζολάκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα κομμάτια που περισσεύουν από το καθάρισμα τα κάνουμε τηγανιά .
Υλικά
-
Αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Διαλέγουμε σπαλομπρίζολα με μακρύ κόκαλο και καθαρίζουμε εντελώς το κόκαλο μέχρι το στρογγυλό της μπριζόλας, έτσι ώστε να μοιάζει το κόκκαλο με λαβή.
-
2
Αλατίζουμε.
-
3
Τις αλείφουμε με μέλι και τις πανάρουμε με γαλέτα.
-
4
Τέλος τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν καλά μέσα χωρίς να καούν απ’ έξω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)