Μπριζολάκια χοιρινά με μέλι και γαλέτα

ΑΛΕΞ
ΑΛΕΞ @cook_8452739
,ΕΛΛΑΣ

Μελωμένα μπριζολάκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα κομμάτια που περισσεύουν από το καθάρισμα τα κάνουμε τηγανιά .

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Διαλέγουμε σπαλομπρίζολα με μακρύ κόκαλο και καθαρίζουμε εντελώς το κόκαλο μέχρι το στρογγυλό της μπριζόλας, έτσι ώστε να μοιάζει το κόκκαλο με λαβή. 

  2. 2

    Αλατίζουμε.

  3. 3

    Τις αλείφουμε με μέλι και τις πανάρουμε με γαλέτα.

  4. 4

    Τέλος  τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν καλά μέσα χωρίς να καούν απ’ έξω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

kostas
kostas @cook_8449799
με ριγανη και πιπερι ακομα νοστιμοτερα :)

Από

ΑΛΕΞ
ΑΛΕΞ @cook_8452739
στις
,ΕΛΛΑΣ

Κορυφαία αναζήτηση σε