Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
,Ελλάδα

Ένα νόστιμο και εύκολο φαγητό για την ελληνική οικογένεια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν ανοίξετε την χύτρα, αν δεν έχει πιεί τα υγρά του, αφήστε το με ανοιχτό καπάκι να βράσει για λίγο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

36 Minutes
4 άτομα.
  1. 5-6 πατάτες κομμένες σε κύβους
  2. φέτες μανιτάρια σε
  3. 2 σκελίδες σκόρδο
  4. ρίγανη
  5. 1 φύλλο δάφνης
  6. χυμός λεμονιού
  7. αλάτι
  8. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μέσα στην χύτρα ρίχνω λίγο λάδι και σωτάρω τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές.

  2. 2

    Ρίχνω λίγο αλάτι-πιπέρι και ρίγανη.

  3. 3

    Από πάνω ρίχνω τις πατάτες.

  4. 4

    Στην συνέχεια ρίχνω και τα μανιτάρια.

  5. 5

    Βάζω πάλι λίγο αλάτι-πιπέρι και ρίγανη.

  6. 6

    Κόβω κοματάκια και ρίχνω και το σκόρδο.

  7. 7

    Προσθέτω την δάφνη.

  8. 8

    Τέλος ρίχνω τον χυμό λεμονιού και λίγο νερό.

  9. 9

    Κλείνω την χύτρα και μόλις ανέβει η βαλβίδα χαμηλώνω την φωτιά.

  10. 10

    Βράζω το φαγητό για 20 λεπτά.

Σχόλια (12)

Από

Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
στις
,Ελλάδα