κύρια φωτογραφία συνταγής Μπριζόλες στην λαδόκολα
asproyla
asproyla @cook_8450142
Χανιά

Είναι πεντανόστιμες. Τελείως διαφορετική γεύση από την συνηθισμένη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να τις τυλίξετε και με αλουμινόχαρτο από πάνω από την λαδόκολα έτσι ώστε να μην σας καεί η λαδόκολα κατά το ψήσιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. λίγο ελαιόλαδο
  2. 4-5 ντομάτες
  3. 2-3 πιπεριές φλάσκες
  4. φέτες μοτσαρέλα σε χοντρές
  5. αλάτι πιπέρι
  6. 6 φύλλα λαδόκολα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Παίρνουμε ένα φύλλο λαδόκολα και βάζουμε την μια μπριζόλα. Από πάνω ρίχνουμε λίγο λάδι και στην συνέχεια βάζουμε την ντομάτα σε ροδέλες, την πιπεριά σε ροδέλες και τέλος την μοτσαρέλα. Κατόπιν την τυλίγουμε ωραία σαν φάκελο έτσι ώστε να μην μπορεί να ανοίξει και να βγούν τα υγρά της από μέσα και την βάζουμε σε ένα ταψί.

  2. 2

    Το ίδιο κάνουμε και με τις υπόλοιπες.

  3. 3

    Ψήνονται στο αερόθερμο στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

  4. 4

    Προσοχή μην στεγνώσουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια (29)

πατσιλινάκου
πατσιλινάκου @cook_8450522
Τι είδους μπριζόλες χρησιμοποιείς; Λαιμού, κόντρα, παϊδάκια κ.λπ.;

Από

asproyla
asproyla @cook_8450142
στις
Χανιά