κύρια φωτογραφία συνταγής Μπρόκολο σωτέ με τυρί φέτα

Μπρόκολο σωτέ με τυρί φέτα

Μαγειρεύτηκε 6 φορές
johnskord
johnskord @cook_8450608

Μπρόκολο στο τηγάνι με σκόρδο και τυρί φέτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν το σερβίρουμε στο πιάτο, όπως θα είναι καυτό ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένη γραβιέρα γλυκιά. Είναι ένα συνοδευτικό πιάτο πεντανόστιμο και με ωραία όψη για το τραπέζι σας. Θεωρώ οτι μπορεί να συνοδεύσει και το ψάρι σας και το κρέας σας. Καλή σας Όρεξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
3 άτομα
  1. 1/2 Μπρόκολο μέτριο.
  2. 2 μέτριες σκελίδες σκόρδο
  3. 100 γρ. περίπου Τυρί Φέτα
  4. Αλάτι
  5. Πιπέρι (Φρεσκοτριμμένο)
  6. Ελαιόλαδο
  7. γραβιέρα γλυκιά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το μπρόκολο σε "φουντίτσες" και κατόπιν το πλένουμε καλά.

  2. 2

    Μαγειρέψτε το μπρόκολο στον ατμό (ή βράστε το) αλλά όμως τόσο ώστε να "κρατάει" - να είναι περίπου τραγανό.

  3. 3

    Βάζουμε σε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) λίγο λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε το σκόρδο μας λιωμένο.

  4. 4

    Αμέσως ρίχνουμε και το μπρόκολο και τα ανακατεύουμε.

  5. 5

    Προσθέτουμε αλάτι (όχι πολύ γιατί θα βάλουμε και φέτα η οποία είναι αλμυρή) και πιπέρι (επίσης όχι πολύ γιατί θα βάλουμε και στο τέλος)

  6. 6

    Μόλις "μαραθεί" το μπρόκολο ρίχνουμε το τυρί τριμμένο με τα χέρια μας, τα ανακατεύουμε λίγο και σε ένα λεπτό είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (6)

Σχόλια (31)

elenix
elenix @cook_8454822
Αντί για φέτα του ταιριάζει θαυμάσια και τριμμένη παρμεζάνα

Από

johnskord
johnskord @cook_8450608
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα