κύρια φωτογραφία συνταγής Μπρουσκέτα με πιπεριά
stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
,ελλάδα

Τρελλαίνομαι αυτό λέω μόνο!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Οφείλω να ομολογήσω πως λατρεύω τις συνταγές της Αργυρώς (αλλά κυρίως αυτές από την τηλεόραση). Ελπίζω να σας αρέσουν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 μπαγκέτα σε φέτες
  2. 2 σκελίδες σκόρδο
  3. 1/4 φέτα []
  4. 2 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
  5. 1/3 φλ λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τη 1 σκελίδα σκόρδο και τρίβουμε τις φέτες μπαγκέτας.

  2. 2

    Αλείφουμε τις φέτες με λάδι με το πινέλο και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 200ο βαθμούς για 10-12' μέχρι να γίνουν τραγανές.

  3. 3

    Χτυπάμε την φέτα, το ανθότυρο, την καυτερή πιπεριά, το γιαούρτι, την 1 σκελίδα σκόρδο και το λάδι (1/3).

  4. 4

    Τα βάζουμε στο ψυγείο μεχρί να σταθεί λιγάκι και αλείφουμε τις φέτες μπαγκέτας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

kitro
kitro @cook_8468218
ηθελα να ρωτησω κατι.οταν βαζεις στο τελος το μιγμα πανω στις φετες του ψωμιου μετα τις ξαναψηνεις;ειναι απαραιτητη η καυτερη πιπερια;

Από

stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
στις
,ελλάδα
Ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα. Κι όταν τσακίζεσαι να χεις το θάρρος να λες "με γεια μου με χαρά μου, φτου κι απ την αρχή τώρα"....
Δες περισσότερα