Μπρουσκέτα με πιπεριά
Τρελλαίνομαι αυτό λέω μόνο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Οφείλω να ομολογήσω πως λατρεύω τις συνταγές της Αργυρώς (αλλά κυρίως αυτές από την τηλεόραση). Ελπίζω να σας αρέσουν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τη 1 σκελίδα σκόρδο και τρίβουμε τις φέτες μπαγκέτας.
-
2
Αλείφουμε τις φέτες με λάδι με το πινέλο και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 200ο βαθμούς για 10-12' μέχρι να γίνουν τραγανές.
-
3
Χτυπάμε την φέτα, το ανθότυρο, την καυτερή πιπεριά, το γιαούρτι, την 1 σκελίδα σκόρδο και το λάδι (1/3).
-
4
Τα βάζουμε στο ψυγείο μεχρί να σταθεί λιγάκι και αλείφουμε τις φέτες μπαγκέτας.
Σχόλια (4)