Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κουπα λαδι
  2. 1 κουπα νερο
  3. 1 κουπα ζαχαρη
  4. αλευρι οσο παρει
  5. 2 κ.γ. μπέικιν παουντερ
  6. 2-3 μηλα
  7. σταφιδες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαριζουμε και κοβουμε τα μηλα σε κυβακια,τα βαζουμε σε ενα κατσαρολακι με λιγο νερο και μια κουταλια απο τη ζαχαρη μας για να μαλακωσουν. Οταν αρχιζουν να μαλακωνουν ριχνουμε μεσα και τις σταφιδες. Αφηνουμε να βρασουν και αυτες για λιγο και αποσυρουμε απο τη φωτια για να κρυωσουν.

  2. 2

    Σε ένα βαθύ δοχείο χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη και το νερο και προσθετουμε σιγα-σιγα και το αλευρι με το μπέικιν ώστε να γινει ενας αρκετα σφιχτος χυλος.

  3. 3

    Στη συνεχεια προσθετουμε μεσα στον χυλο το μειγμα με τα μηλα και τις σταφιδες και ανακατευουμε.

  4. 4

    Σε ενα ταψι βαζουμε λαδοκολα και μοιραζουμε το μειγμα με ενα κουταλι σα να ειναι μπισκοτα.

  5. 5

    Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για μιση ωρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

SUMMER
SUMMER @cook_8452995
Δεν βλέπω τα μήλα στα υλικά...πόσα θέλουμε και τι ποικιλία?

Από

MARIPOSSA
MARIPOSSA @cook_8455448
στις
Ξάνθη,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα