Νηστίσιμα πιτάκια με ελιές και λιαστή ντομάτα
Πιτάκια για όλες τις ώρες σε περίοδο νηστείας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τα φτιάξετε και με δικό σας φύλλο.Δεν χρειάζεται να βάλετε λάδι και αλάτι γιατί έχουν οι λιαστές ντομάτες το λαδάκι τους από το βαζάκι και οι ελιές είναι ήδη αλμυρές. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεπαγώνετε τα σφολιατάκια.
-
2
Κόβετε τις λιαστές ντομάτες σε μικρά κομμάτια.
-
3
Κόβετε σε ροδέλες τις ελιές.
-
4
Τρίβετε το κρεμμύδι στο μούλτι.
-
5
Ψιλοκόβετε τον δυόσμο
-
6
Και βάζετε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε.
-
7
Έπειτα παίρνετε ένα σφολιατάκι, βάζετε λίγο γέμιση με ένα κουταλάκι του γλυκού στο κέντρο του φύλλου και μετά κλείνετε τις άκρες.
-
8
Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία εως ότου τελειώσουν τα πιτάκια και η γέμιση.
Σχόλια (2)