κύρια φωτογραφία συνταγής Νηστίσιμη Κασερόπιτα

Νηστίσιμη Κασερόπιτα

Mapanana
Mapanana @cook_8485492

Πολύ εύκολη, γρήγορη και νόστιμη κασερόπιτα. Δοκιμάστε την!!!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

33 Minutes
  1. 2 φύλλα σφολιάτας έτοιμα κατεψυγμένα
  2. 10 φέτες νηστίσιμο κασέρι
  3. 1 πράσινη πιπεριά
  4. 1 κόκκινη πιπεριά
  5. λίγη ρίγανη
  6. 4 κ.σ. κέτσαπ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού ξεπαγώσουν τα φύλλα σφολιάτας, λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το ένα φύλλο.

  2. 2

    Απλώνουμε πάνω σ' αυτό το κέτσαπ και την μουστάρδα τα οποία προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει μεταξύ τους.

  3. 3

    Στη συνέχεια, τοποθετούμε ομοιόμορφα πάνω στο φύλλο το νηστίσιμο κασέρι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τη ρίγανη.

  4. 4

    Προσθέτουμε και το επάνω φύλλο, το οποίο το λαδώνουμε. Στη συνέχεια, χαράζουμε την πίτα μας και ρίχνουμε από πάνω λίγες σταγόνες νερό με το χέρι.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις περίπου 35 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (32)

kostas
kostas @cook_8449799
θελω να πω μονο οτι δεν πρεπει να λεμε κασερια τα διαφορα τυρια,το κασερι δεν μπορει να ειναι νηστισιμο αφου γινετε απο προβατισιο γαλα,θα ηταν καλυτερα να λεμε πχ.τυροπιτα με κιτρινα τυρια.

Από

Mapanana
Mapanana @cook_8485492
στις