Νηστίσιμη Κασερόπιτα
Πολύ εύκολη, γρήγορη και νόστιμη κασερόπιτα. Δοκιμάστε την!!!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού ξεπαγώσουν τα φύλλα σφολιάτας, λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το ένα φύλλο.
-
2
Απλώνουμε πάνω σ' αυτό το κέτσαπ και την μουστάρδα τα οποία προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει μεταξύ τους.
-
3
Στη συνέχεια, τοποθετούμε ομοιόμορφα πάνω στο φύλλο το νηστίσιμο κασέρι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τη ρίγανη.
-
4
Προσθέτουμε και το επάνω φύλλο, το οποίο το λαδώνουμε. Στη συνέχεια, χαράζουμε την πίτα μας και ρίχνουμε από πάνω λίγες σταγόνες νερό με το χέρι.
-
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις περίπου 35 λεπτά.
Σχόλια (32)