Νηστίσιμη κρέμα με γάλα καρύδας
Μία πολύ νόστιμη κρέμα χωρίς πολλά υλικά,εύκολη και γρήγορη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε βάζετε μόνο μία στρώση μπισκότα.
Υλικά
-
2 τενεκεδάκια γάλα καρύδας
-
5 κουταλιές ζάχαρη
-
νερό (γεμίζουμε το 1 άδειο τενεκεδάκι)
-
2-5 κουταλιές ινδοκάρυδο αλεσμένο
-
6 κουταλιές corn flour
-
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη
-
2 πακέτα μπισκότα τύπου μιράντα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα και τις πλάκες σοκολάτας σε μία κατσαρόλα.
-
2
Βάζω στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα ανακατεύοντας για να μην κολλήσει.
-
3
Απλώνω μία στρώση μπισκότα σε ένα τετράγωνο πυρέξ
-
4
Ρίχνω πάνω στα μπισκότα τη μισή κρέμα.
-
5
Ρίχνω στην υπόλοιπη κρέμα τις πλάκες σοκολάτας και ανακατεύω μέχρι να λιώσουν.
-
6
Βάζω ακόμα μία στρώση μπισκότα και ρίχνω πάνω στα μπισκότα την υπόλοιπη κρέμα.
-
7
Όταν κρυώσει τη βάζω στο ψυγείο.
-
8
Μετά στολίζω με ινδοκάρυδο, μπισκότο αλεσμένο και τριμμένη σοκολάτα υγείας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)