Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα με σουσάμι

Μαγειρεύτηκε 5 φορές
chrisman
chrisman @cook_8467427
,ΕΛΛΑΔΑ

Είναι μία πίτα χωρίς αυγά, πεντανόστιμη, πανεύκολη και πολύ αφράτη!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Κόβουμε την πίτα όταν κρυώσει λίγο. Είναι πιο νόστιμη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
20-24 κομμάτια
  1. 1 ποτήρι λάδι
  2. 1 ποτήρι ζάχαρη
  3. ξύσμα από 1 λεμόνι
  4. ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  5. 2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
  6. 2 κουταλάκια σόδα
  7. 1 σφηνάκι κονιάκ
  8. 2 κουταλάκια κανέλλα
  9. 1 κουταλάκι γαρύφαλλο
  10. 3 ποτήρια αλεύρι
  11. 0.5 φακελάκι μπέικιν
  12. σουσάμι για το πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε με το σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, τα ξύσματα, το φρέσκο χυμό μαζί με τη σόδα, το κονιακ, την κανέλλα, το γαρύφαλλο και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.

  2. 2

    Ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.

  3. 3

    Καλή επιτυχία!!!

Cooksnaps (5)

Σχόλια (22)

chrisman
chrisman @cook_8467427
Το σουσάμι το πασπαλίζουμε αφού ψηθεί η πίτα.

Από

chrisman
chrisman @cook_8467427
στις
,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα

Κορυφαία αναζήτηση σε