panoskef08
panoskef08 @cook_8497857
,greece

Για τους λάτρεις της κρέπας που δεν θέλουν να τις στερηθούν ούτε και στη νηστεία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γεμίστε τις κρέπες σας με τυρί σόγιας και οτιδήποτε λαχανικά θέλετε,τσιγαρίστε τα λαχανικά σας,φτιάξτε σάλτσα ντομάτας,κιμά σόγιας, λιώστε σοκολάτα υγείας, βάλτε μαρμελάδες της αρεσκείας σας, σιρόπια, κάντε οτιδήποτε νηστίσιμους συνδυασμούς θέλετε και θα παρακαλάτε να μην τελειώσει η νηστεία ποτέ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 150-170 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο (εξαρτάται ποσο πηχτός θέλετε να είναι ο χυλός)
  2. 1 κ.γ. αλάτι
  3. 1 κ.γ. ζάχαρη
  4. Για γλυκιές κρέπες μπορούμε να αντικαταστήσουμε 30 γρ. αλεύρι με 30 γρ. κακάο, hemo, caotonic ή μπορούμε να βάλουμε 1 βανίλια, ξύσμα από ένα πορτοκάλι ή από ένα λεμόνι, 1 κ.γ. baileys ή κονιάκ ανάλογα με τα αρώματα που αρέσουν στον καθένα από εμάς
  5. Για αλμυρές κρέπες μπορούμε να αρωματίσουμε το χυλό μας με ρίγανη, σκόνη σκόρδου και γενικά με οτιδήποτε αποξηραμένα μυρωδικά της αρεσκείας μας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε σε ένα μπολ πρώτα το γάλα, το ηλιέλαιο, το αλάτι και τη ζάχαρη.

  2. 2

    Έπειτα ρίχνουμε σιγά-σιγά το κοσκινισμένο αλεύρι ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

  3. 3

    Αφήνουμε στο ψυγείο μας το χυλό για μία ώρα να δέσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Argyro^_^
Argyro^_^ @cook_16089987
Τις δοκιμασα με αλευρι ρυζιου, για να ειναι χωρις γλουτενη, και βγηκαν τελειες👌👌

Από

panoskef08
panoskef08 @cook_8497857
στις
,greece