Noodles με γαρίδες

Bαθμολογία: 2.3333
       
 
3 ψήφοι
johanna, 03.12.07

Περιγραφή

Μια ελαφριά συνταγή για δίαιτα


Συνταγή από:

johanna

1 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500gr Noodles
  • 5-6 γαρίδες
  • τζίντζερ
  • 3 κ.σ. σόγια σος
  • 1 κ.γ. μέλι
Στα γρήγορα
Δυσκολία: Γρήγορο , Εύκολο
Περιέχει: Γαρίδες , Ζυμαρικά
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζετε το νερο  Όταν βράσει μουλιάζετε τα νοουντλς για 3 λεπτα
  2. Σε ενα τηγανι τσιγαρίζετε τις γαριδες και προσθετε τα υπολοιπα συστατικα. Και τελος τα ανακατεύετε με τα νοουντλς .

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγω τσιγαρισα μαζι με τις γαριδες και λιγο φρεσκο καροτο και κρεμμυδι και βγηκε πολυ καλο!!

Σχετικές συνταγές

    6 Όλα

    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 15-10-08  
    molis thn eftiaksa kai den trogete.einai anosto kai oi garides omes.Ti ekana lathos;Tora exo balei tis garides na janaftiaxtoyn me kokkinh saltsa.
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 31-3-09  
    καλο ειναι να βραζεις πρωτα τις γαριδες για κανενα δεκαλεπτο και μετα να τις ριξεις στο τηγανι. ο χρονος βρασιματος εξαρταται και απο το νουμερο της γαριδας βεβαια.εγω πριν φτιαξω σαλτσουλα με γαριδες, παντα τις βραζω λιγακι κ στο νερο που εβρασαν ριχνω μετα τα νουντλς. το καροτο και το κρεμμυδι νομιζω ειναι απαραιτητα σ'αυτη τη συνταγη! ταιριαζει κι ενα κουταλακι μουσταρδα, μιαμ....
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 28-8-09  
    τα υλικα δεν ειναι πολυ μα πολυ λιγα?το αντιστοιχο φαι οταν το παραγγελνουμε σε κινεζικο εχει την αρτα κ τα γιαννενα μεσα! :)
    #
    Σχόλιο από eyaggelos, 21-3-10  
    NOOYNTLS =ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΑΝ ΜΑΚΡΙΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
    #
    Σχόλιο από ani4, 18-12-10  
    #
    Σχόλιο από katrines2, 5-10-13  
    ειναι νοστιμο. εβαλα 3 πηρουνακια διοτι δεν υπαρχουν αλλα υλικα εκτος απο γαριδες. ετσι προσθεσα φρεσκο κρεμμυδακι, μανιταρια, καροτο.... ειναι πιο νοστιμο εχοντας και αλλα υλικα. δοκιμαστε το.

    6 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από ΒΑΡΒΙ, 15-10-08  
    molis thn eftiaksa kai den trogete.einai anosto kai oi garides omes.Ti ekana lathos;Tora exo balei tis garides na janaftiaxtoyn me kokkinh saltsa.
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 31-3-09  
    καλο ειναι να βραζεις πρωτα τις γαριδες για κανενα δεκαλεπτο και μετα να τις ριξεις στο τηγανι. ο χρονος βρασιματος εξαρταται και απο το νουμερο της γαριδας βεβαια.εγω πριν φτιαξω σαλτσουλα με γαριδες, παντα τις βραζω λιγακι κ στο νερο που εβρασαν ριχνω μετα τα νουντλς. το καροτο και το κρεμμυδι νομιζω ειναι απαραιτητα σ'αυτη τη συνταγη! ταιριαζει κι ενα κουταλακι μουσταρδα, μιαμ....
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 28-8-09  
    τα υλικα δεν ειναι πολυ μα πολυ λιγα?το αντιστοιχο φαι οταν το παραγγελνουμε σε κινεζικο εχει την αρτα κ τα γιαννενα μεσα! :)
    #
    Σχόλιο από eyaggelos, 21-3-10  
    NOOYNTLS =ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΑΝ ΜΑΚΡΙΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
    #
    Σχόλιο από ani4, 18-12-10  
    #
    Σχόλιο από katrines2, 5-10-13  
    ειναι νοστιμο. εβαλα 3 πηρουνακια διοτι δεν υπαρχουν αλλα υλικα εκτος απο γαριδες. ετσι προσθεσα φρεσκο κρεμμυδακι, μανιταρια, καροτο.... ειναι πιο νοστιμο εχοντας και αλλα υλικα. δοκιμαστε το.

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι; Τα ...
    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Πως καταψύχουμε ψάρια
    Ψαρέψαμε φρέσκα ψαράκια αλλά δεν θα τα φάμε αμέσω...
    Βράζω σωστά τα μακαρόνια
    Αληθεύει πως το να βράσουμε σωστά τα ζυμαρικά μ...

    Το tip της ημέρας

    Για κάθε φλυτζάνι νερό, βάλτε μια κουταλιά του γλυκού τσάι (αν χρησιμοποιείτε χύμα) και ρίξτε πάνω από τα φύλλα το βραστό νερό. Ανακατέψτε το καλά, σκεπάστε την τσαγιέρα και αφήστε το για 5’ (αν έχετε μόνο ένα φλυτζάνι σκεπάστε το με το πιατάκι του. 3-4’ είναι αρκετά για το φακελάκι).

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ethnic
    Ένα βιβλίο 62 αγαπημένων συνταγών, του/της aggelikikom
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 111 αγαπημένων συνταγών, του/της ΒΑΡΒΙ
    asiatiki kouzina
    Ένα βιβλίο 22 αγαπημένων συνταγών, του/της voula 64