Νουτελίνα
Τελεια ελαφριά κρεμα τυριου με νουτελα και σφολιατίνια με φράουλες που δίνουν μια γλυκιά αλλά συνάμα φρουτένια γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να γίνει και με μία στρώση. Δηλαδή σφολιατίνια κρέμα νοτέλα φράουλες και μετά αμέσως κρεμα και φράουλες.Μη το δοκιμάσετε με φρέσκες φράουλες. Το ζουμάκι της κονσέρβας είναι όλα τα λεφτά.Η εναλλαγή των στρώσεων δίνει γλυκόπικρη γέυση
Υλικά
-
1 νουτέλα. (το μέτριο μέγεθος)
-
1 λιτρο κρέμα γάλακτος
-
300 γρ. τυρι κρέμα
-
σφολιατίνια
-
1 κονσέρβα φράουλες
-
λικέρ ή κονιάκ της αρεσκίας σας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε τα σφολιατίνια σε ένα πυρεξ αφού τα ραντίνουμε με το λικέρ. Προσοχή μη τα βουτήξετε στο λικέρ γιατί απορροφάνε πολυ εύκολα.
-
2
Κτύπάμε σε ένα μεγάλο μπώλ τη κρέμα γάλακτος μέχρι να φουσκώσει καλά και να την νίωσουμε κάπως πηχτή.
-
3
Προσθέτουμε την κρέμα τυριού και ανακατεύουμε ξανά.
-
4
Ρίχνουμε λίγη κρέμα πάνω στα σφολιατίνια.΄
-
5
Ακολούθως παίρνουμε ένα κουτάλι και ρίχνουμε σκορπιστά λίγη νουτέλα.
-
6
Στην συνέχεια ρίχουμε και λίγες φράουλες.
-
7
Ξαναρίχνουμε κρέμα, μετα νουτέλα μετά φράουλες και τελιώνουμε με κρέμα και φράουλες.
-
8
Την βάζουμε στο ψυγείο απο το βράδυ για την επόμενη μέρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια