κύρια φωτογραφία συνταγής Ντιπ δυόσμου
verinitsa
verinitsa @cook_8492773
,ελλαδα

Αρωματικό ντιπ δυόσμου που ανοίγει την όρεξη και δροσίζει τον ουρανίσκο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κεσεδάκι είναι 200 γραμμαρίων περίπου... Μπορείτε να συνοδεύσετε κρέατα, πατάτες και ότ,ι άλλο τραβάει η όρεξή σας

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
  2. 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δυόσμο ή ένα μικρό ματσάκι φρέσκο
  3. 2-3 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  4. 2 πρέζες αλάτι
  5. Προαιρετικά λίγο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολάκι ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

stelia
stelia @cook_8458869
΄Ετσι το φτιάχνω κι΄εγώ προσθέτοντας και λίγο ξύδι και βάζοντας πολλές φορές και αγγούρι τριμμένο όπως φτιάχνουμε το τζατζίκι αλλά χωρίς το σκόρδο και χωρίς το πιπέρι! Η γεύση που του δίνει ο δυόσμος δεν υπάρχει. Απλό και τέλειο!!!!!!!

Από

verinitsa
verinitsa @cook_8492773
στις
,ελλαδα