Ντιπ με πιπεριές Φλωρίνης
Νόστιμο και εύκολο ντιπ με πιπερίες Φλωρίνης.
Λίγα μυστικά ακόμα
Απολαύστε το κρύο συνοδεύομενο απο διάφορα κριτσίνια!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψήνουμε τις πιπεριές στο αερόθερμο στους 180 (όπως και το κείκ) μέχρι να φουσκώσει η φλούδα τους.
-
2
Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και κόβουμε κατά μήκος έτσι ώστε να αφαιρέσουμε τα σπόρια απο το εσωτερικό τους.
-
3
Ύστερα τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
-
4
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε τον πολτό προσθέντωντας σιγά σιγά το αλάτι και το ξύδι, ανάλογα με το πόσο ξιδάτο το επιθυμούμε. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μη κολλήσει και έπειτα απο 5 λεπτά αφαιρούμε απο τη φωτιά.
Σχόλια (7)