Ντοματίνια γεμιστά με τόνο νισουάζ

27 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
tzeni.masterchef
tzeni.masterchef @cook_8480233
athens,

Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο, για μπουφέ ή τραπέζι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε αν θέλουμε να αφήσουμε το μείγμα ως έχει χωρίς να χρησιμοποιήσουμε ντοματίνια. Το τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα, το διακοσμούμε με ότι θέλουμε και έχουμε μια πολύ γευστική σαλάτα τόνου νισουάζ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 16 ντοματίνια ότι χρώμα μας αρέσει (πιο εντυπωσιακά είναι τα μαύρα και τα κίτρινα)
  2. 2 κονσέρβες τόνο σε νερό καλά στραγγισμένες
  3. 2 αυγά σφιχτά ψιλοκομμένα
  4. 1/2 κουταλάκι μουστάρδα
  5. 6 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
  6. 2 πατάτες μέτριες βραστές, ψιλοκομμένες
  7. 1 κουταλιά σούπας λάδι
  8. 1/2 κουταλιά σούπας ξύδι
  9. λίγο άνηθο ψιλοκομμένο με το ψαλίδι
  10. 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  11. 1/2 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  12. αλάτι
  13. πιπέρι άσπρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανοίγουμε προσεχτικά τα ντοματίνια, τα αδειάζουμε από σπόρους και ψίχα, τα αλατίζουμε και τα γυρίζουμε ανάποδα να στραγγίσουν,χωρίς να αφαιρέσουμε τα καπάκια.

  2. 2

    Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε μικρά κομματάκια.

  3. 3

    Ψιλοκόβουμε τα αυγά που τα έχουμε βράσει σφιχτά.

  4. 4

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

  5. 5

    Γεμίζουμε τα ντοματίνια με το μείγμα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα γαρνίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

tzeni.masterchef
tzeni.masterchef @cook_8480233
στις
athens,