Ντοματοκεφτέδες για να... γλύφετε τα δάχτυλα σας
Λαχταριστοί ντοματοκεφτέδες που γίνονται εύκολα και γρήγορα.
Υλικά
-
4 ντομάτες
-
5 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
1 κρεμμύδι
-
μερικά φύλλα μαϊντανό
-
λίγο δυόσμο
-
λίγο θυμάρι
-
αλάτι και πιπέρι
-
σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)
-
1 αυγό
-
τυρί φέτα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε κομματάκια.
-
2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό και το τριμμένο τυρί.
-
3
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ρίχνοντας και ανάλογο αλεύρι, ώστε να γίνουν ένα κανονικό μείγμα.
-
4
Αφήνουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και ρίχνουμε από το μείγμα κουταλιά-κουταλιά.
-
5
Αφού ροδίσουν και από τις δύο μεριές, είναι έτοιμοι.
Σχόλια (12)