Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
,Ελλάδα

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι από την Αμερική και την είχε η μητέρα μου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι εύκολη και πολύ γευστική, συνοδευόμενη από καφεδάκι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην επιχειρήσετε να τα ψήσετε στον φούρνο γιατί γίνονται σκληρά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 Minutes
30 τεμάχια
  1. 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  2. 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
  3. 1 φλιτζάνι του καφέ γάλα
  4. 3 κουταλιές του γλυκού baking powder
  5. 1 βανίλια
  6. 0.5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  7. αλεύρι όσο πάρει (μέχρι να μην κολλάει στα χέρια σας)
  8. 1 κ.σ. βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.

  2. 2

    Ρίχνουμε το βούτυρο. Στην συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα.

  3. 3

    Τα πλάθουμε και ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη. Κόβουμε με ένα ποτήρι τα ντόνατς και στο κέντρο σχηματίζουμε τρύπα με ένα καπάκι μικρό.

  4. 4

    Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέσα σε φριτέζα.

  5. 5

    Όταν κρυώσουν τα βουτάμε μέσα σε γλάσο (λιώνω κουβερτούρα μαζί με μία κουταλιά βούτυρο) από την μία πλευρά και ρίχνουμε τρούφα. Καλή Επιτυχία.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Maria5
Maria5 @cook_8500197
Μόλις δοκίμασα!! Πολύ νόστιμη συνταγή κι εύκολη!

Από

Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
στις
,Ελλάδα