Ντόνατς με γλάσο
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι από την Αμερική και την είχε η μητέρα μου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι εύκολη και πολύ γευστική, συνοδευόμενη από καφεδάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην επιχειρήσετε να τα ψήσετε στον φούρνο γιατί γίνονται σκληρά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.
-
2
Ρίχνουμε το βούτυρο. Στην συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα.
-
3
Τα πλάθουμε και ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη. Κόβουμε με ένα ποτήρι τα ντόνατς και στο κέντρο σχηματίζουμε τρύπα με ένα καπάκι μικρό.
-
4
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέσα σε φριτέζα.
-
5
Όταν κρυώσουν τα βουτάμε μέσα σε γλάσο (λιώνω κουβερτούρα μαζί με μία κουταλιά βούτυρο) από την μία πλευρά και ρίχνουμε τρούφα. Καλή Επιτυχία.
Σχόλια