Ντροπαλό αρνί
Γλυκό, ζουμερό αρνάκι στη λαδόκολλα με πατατούλες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Φροντίζουμε τα υλικά που εσωκλείουμε στη λαδόκολλα να διανεμηθούν σωστά. Βάζουμε χέρι και κάνουμε μαλάξεις στη μπουτάρα!!!Επίσης το ζουμάκι που 'χει μείνει στο τέλος είναι όλα τα λεφτά!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά καθαρίζουμε το μπούτι από το περισσότερο λίπος του και στη συνέχεια το ξαφρίζουμε (δλδ το ζεματίζουμε γύρω στα πέντε λεπτά αφαιρώντας τους αφρούς με τη βοήθεια μιας τρυπητής).
-
2
Αφού κρυώσει και μπορούμε να το χειριστούμε το αλείφουμε με το μέλι και τη μουστάρδα, κατά προτίμηση 2 κ.γ. από το καθένα. Αλατοπιπερώνουμε και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα μαζί με καλή χούφτα εστραγκόν, το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές μισές ροδέλες και λίγο ελαιόλαδο.
-
3
Το βάζουμε στο ταψί μας, προσθέτουμε τις πατάτες (κυδωνάτες) και τις περιλούζουμε με λίγο νερό (στο οπόιο έχουμε διαλύσει λίγη μουστάρδα), λάδι και αλατοπίπερο.
-
4
Ψήνουμε στους 180-200, αντιστάσεις πάνω/κάτω, για περίπου μία ώρα.
-
5
Και voilà!!!! Καλή Όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)