Ο Μάστορας 'καρύδωσε' τη φέτα..
Η αγαπημένη μας φέτα σε ένα τρελό συνδιασμό γλυκού και ξινού...
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρονται ζεστά και αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε από πάνω και λίγο θυμάρι...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβω τη φέτα σε κομμάτια ίσα με ένα σπιρτόκουτο.
-
2
Τα αλευρώνω, τα βουτάω απ’ όλες τις μεριές στο χτυπημένο αυγό και τέλος τα ρίχνω μέσα στο πολύ αλεσμένο καρύδι (σαν σκόνη).
-
3
Σε ένα ποτηράκι ανακατεύω το λάδι, το βαλσάμικο και το μέλι.
-
4
Σε ένα τηγάνι ρίχνω αρκετό ελαιόλαδο (να καλυφθεί 2 φορές ο πάτος) και τηγανίζω το τυρί και από τις 2 μεριές.
-
5
Τέλος τοποθετώ τα τυράκια σε μια μικρή πιατέλα και ρίχνω από πάνω τη σως.
Σχόλια (10)