Mastoras
Mastoras @cook_8486580
Athens,

Η αγαπημένη μας φέτα σε ένα τρελό συνδιασμό γλυκού και ξινού...

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρονται ζεστά και αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε από πάνω και λίγο θυμάρι...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 300 γρ. τυρί φέτα
  2. Λίγο αλεύρι (για το πανάρισμα)
  3. 100 γρ. καρύδια
  4. 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  5. 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
  6. 1 κ. σ. μέλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβω τη φέτα σε κομμάτια ίσα με ένα σπιρτόκουτο.

  2. 2

    Τα αλευρώνω, τα βουτάω απ’ όλες τις μεριές στο χτυπημένο αυγό και τέλος τα ρίχνω μέσα στο πολύ αλεσμένο καρύδι (σαν σκόνη).

  3. 3

    Σε ένα ποτηράκι ανακατεύω το λάδι, το βαλσάμικο και το μέλι.

  4. 4

    Σε ένα τηγάνι ρίχνω αρκετό ελαιόλαδο (να καλυφθεί 2 φορές ο πάτος) και τηγανίζω το τυρί και από τις 2 μεριές.

  5. 5

    Τέλος τοποθετώ τα τυράκια σε μια μικρή πιατέλα και ρίχνω από πάνω τη σως.