litsa d
litsa d @cook_8467308
,

Στα καταπράσινα αγροσοκάκια της Ολύμπιας γης, οι οβριές αγέρωχες ξεπροβάλλουν από τα σχίνα και τους βάτους! Μια άγρια περιπέτεια το μάζεμα τους,αλλά η ανταμοιβή τεράστια κατά τη βρώση του πικρόγευστου "ταπεραμέντου" τους!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να διατηρηθούν πράσινες τις περνώ μετά το βράσιμο από παγωμένο νερό και μετά σερβίρω.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 1 ματσάκι οβριές
  2. νερό
  3. αλάτι
  4. ελαιόλαδο
  5. ξύδι ή λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τις οβριές κρατώντας τις τρυφερές μύτες τους

  2. 2

    Τις πλένουμε καθαρά

  3. 3

    Ζεσταίνουμε νερό

  4. 4

    Μόλις βράσει ρίχνουμε τις οβριές και αλατίζουμε

  5. 5

    Βράζουμε περίπου για πέντε-οκτώ λεπτά

  6. 6

    Σουρώνουμε το νερό τους

  7. 7

    Σερβίρουμε με λάδι και ξύδι ή λεμόνι

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

Αννούλα του χιονιά
Αννούλα του χιονιά @annoulatouxionia
τί είναι οι οβριές; μήπως σαν σπαράγγια;\r\nευχαριστώ

Από

litsa d
litsa d @cook_8467308
στις
,
http//litsadimitropoulou.blogspot.gr/
Δες περισσότερα