Ομελέτα Buritto

Try this at HOME
Try this at HOME @cook_8517926
,Ελλάδα

Ομελέτα με λαχανικά και bacon. Συνταγή από την διαδυκτιακή εκπομπή μαγειρικής Try this at HOME.

Λίγα μυστικά ακόμα

Θα ήταν πολύ καλό να συνοδεύσετε την ομελέτα με μια σαλάτα.  Δείτε την πλήρη συνταγή αναλυτικά στο 4ο επεισόδιο της εκπομπής Try this at HOME!

https://www.youtube.com/watch?v=IsQgLawsX40

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
1 άτομο
  1. 2 πιπεριές (πράσινη και κόκκινη)
  2. τριμμένη μοτσαρέλα
  3. 50 γρ. μπέικον
  4. 1 σφηνάκι νερό
  5. 1 πρέζα μουστάρδα σε σκόνη
  6. πάπρικα (κατά προτίμηση)
  7. 1 πρέζα εστραγκόν αποξηραμένο
  8. αλάτι & πιπέρι
  9. ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
  10. 1 αράβικη πίτα για το σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά σε ομοιόμορφα κυβάκια.

  2. 2

    Σοτάρουμε τις πιπεριές και τη μελιτζάνα μέχρι να μαραθούν (σε τηγάνι με περίπου 25 cm διάμετρο  για να ψηθεί σωστά η ομελέτα).

  3. 3

    Μόλις είναι τα λαχανικά σχεδόν έτοιμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2’ ακόμη.

  4. 4

    Σε ένα μπολ σπάμε τα αβγά, ρίχνουμε τη μουστάρδα, την τριμμένη μοτσαρέλα, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, εστραγκόν και ένα σφηνάκι νερό και χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν.

  5. 5

    Ρίχνουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά το μείγμα του αβγού και τηγανίζουμε την ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη από την κάτω πλευρά, αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και ψήνουμε για άλλο 1’ και από την άλλη.

  6. 6

    Σερβίρουμε την ομελέτα πάνω στην αράβικη πίτα τυλίγοντας την όσο είναι ακόμη ζεστή.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Try this at HOME
Try this at HOME @cook_8517926
στις
,Ελλάδα