Omeleta di Stella
Πεντανόστιμη και μυρωδάτη ομελέτα! Την εμπεύστηκα μόνη μου)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαραίνουμε το μπρόκολο και τα μανιτάρια στο τηγάνι με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού τα οποία έχουμε κόψει πιο πριν για περισσότερο άρωμα.Ο λόγος που βάζουμε τον φρέσκο βασιλικό μέσα στα αυγά είναι γιατί είναι ευαίσθητος στις μεγάλες θερμοκρασίες και βάζοντάς τον στο μείγμα τον προστατεύουμε έτσι από το να χάσει την γεύση του.
-
3
Κατεβάζουμε την φωτιά και ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα των αυγών πάνω από τα ψημένα μας λαχανικά. Από πάνω τρίβουμε τυρί της αρεσκείας μας.
-
4
Σκεάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι ώστε να ψηθεί και από πάνω η ομελέτα μας.
-
5
Σερβίρουμε την ομελέτα μας.Εγώ βάζω και λίγη κέτσαπ από πάνω που της ταιριάζει πολύ)
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια