Ομελέτα φούρνου με πατάτες, καπνιστό σολομό και άνηθo
Μια ομελέτα γρήγορη,εύκολη και πολύ νόστιμη!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό να μαλακώσουν και τις στραγγίζουμε.
-
2
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200β.
-
3
Σοτάρομαι ελαφρά το κρεμμύδι στο 1/2 βούτυρο ή σε λάδι,ίσα να μαλακώσει!!!
-
4
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα αλατοπιπερώνουμε.
-
5
Προσθέτουμε τις βρασμένες πατάτες, τις λεπτές φέτες σολομού, κρεμμύδι και άνηθο, ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας.
-
6
Ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο ή λάδι σε πυρέξ και ρίχνουμε τα υλικά της ομελέτας, βάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο την ομελέτα μας 30 λεπτά περίπου!!
-
7
Σερβίρουμε διακοσμώντας την ομελέτα με ψιλοκομμένο άνηθο!!
Σχόλια (3)