Ομελέτα φούρνου

Bαθμολογία: 4.6304
       
 
46 ψήφοι
Νίνα, 27.11.07

Περιγραφή

Είναι μια ομελέτα διαφορετική από τις άλλες. Τρώγεται ζεστή και κρύα και τα παιδιά την λατρεύουν γιατί τους θυμίζει λίγο και πίτσα.

Ομελέτα φούρνου

Τι χρειαζόμαστε:

  • 8-10 αυγά
  • 4 μεγάλες πατάτες
  • Κασέρι όσο θέλουμε (πάνω από 1/4 όμως)
  • 1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
  • 2 πιπεριές
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με αυγά , Με πατάτες
Ειδικές περιστάσεις: Για μπουφέ
Φτιάχνει: 8 κομμάτια
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε τις πατάτες χοντρές στρογγυλά (στο σχήμα των τσιπς) και τις τηγανίζουμε.
  2. Τις στρώνουμε σε ένα ταψι μέτριο αλλά βαθύ.
  3. Χτυπάμε τα αυγά και τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες.
  4. Κόβουμε το κασέρι σε ακανόνιστους κύβους και το σκορπίζουμε πάνω στα αυγά.
  5. Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές ροδέλες και το προσθέτουμε και αυτό στο ταψί.
  6. Κόβουμε τις πιπεριές όπως θέλουμε και τις προσθέτουμε και αυτές. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο. Σε 10-15 λεπτά είναι έτοιμο ανάλογα τον φούρνο. Το βγάζουμε όταν δούμε πως τα αυγά είναι έτοιμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιπεριές διαφόρων χρωμάτων. Τις πατάτες μπορείτε αντί να τις τηγανίσετε, να τις βράσετε. Το λουκάνικο αν θέλετε το περνάτε λίγο από το τηγάνι.

Σχετικές συνταγές

    61 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από annakonda, 28-11-07  
    Ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά λίγο βαρετή, αφού πρέπει πρώτα να βράσεις τις πατάτες. Το καλό με την ομελέτα φούρνου είναι ότι μπορείς να έχεις ένα πολύ γρήγορο και νόστιμο φαγητό, γι' αυτό τη φτιάχνω χωρίς πατάτες και βάζω μέσα φέτες φρέσκιας ντομάτας, τριμμένη φέτα, ελιές και πιπεριά. Η γεύση της, τελικά, φέρνει λίγο σε πίτσα.
    Θα δοκιμάσω πάντως και με πατάτες.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 29-11-07  
    Μπορείς πχ αν έχεις κάνει μες στην βδομάδα μια πατατοσαλάτα να κρατήσεις λίγες πατάτες. Επίσεις αν καθαρίσεις τις πατάτες και της κόψεις και μετά της βάλεις να βράσουν είναι έτοιμες σε 5-10 λεπτά. Πιο γρήγορα και από τηγανιτές θα γίνουν.
    #
    Σχόλιο από chrysabali, 21-2-08  
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ.ΜΠΡΑΒΟ
    #
    Σχόλιο από akilina, 21-2-08  
    Φανταστική!! Δεν είχα πιπεριά, αλλά πάλι ήταν τέλεια!!!
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 11-3-08  
    μου θυμισες την ομελετα της μαμας μου.αν θελεισ δοκιμασε νακανεις τις πατατες και το λουκανικο στο gril για πιο αναλαφρη γευση.Επισησ του παει πολυ και λιγος μαιντανος
    #
    Σχόλιο από mariposa, 7-4-08  
    Φανταστική και πολύ ελαφριά για ομελέτα!
    #
    Σχόλιο από mariposa, 7-4-08  
    και πάλι ξέχασα τη βαθμολογία
    #
    Σχόλιο από Sfouggato, 1-6-08  
    Poly wraia kai nostimh. Arese poli,alla mia erwthsh exw: Panta fouskwnei sto fourno kai den vgenei epipedi? H ekana kati lathos?Efxaristo
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 1-6-08  
    Ναι φουσκώνει για αυτο είπα να χρησιμοποιήσετε βαθύ ταψάκι. Μην ανησυχείς δεν κάνεις κάτι λάθος...
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 1-6-08  
    Την κάνω χρόνια τώρα, και είναι πρακτική και εύκολη λύση!Βάζω σχεδόν τα πάντα,οτι διαθέτει εκείνη τη στιγμή το ψυγείο! Δοκιμάστε μανιτάρια και ντομάτα κομμένη σε κύβους, όπως επίσης διαφορά ειδή αλλαντικών αν συνηθίζετε,ή ακόμη και αγκινάρα τουρσί ψιλοκομμένη από βαζάκι. Άλλη γεύση!Επίσης βάζω μισό κουταλάκι σόδα, και ένα ποτήρι γάλα εβαπορέ.
    #
    Σχόλιο από YANNA, 2-6-08  
    Είναι πολύ ωραία η ομελέττα σου Νίνα,γρήγορο και εύκολο πιάτο.Εγώ που την φτιάχνω με λιγότερα αυγά,τυλίγω το χερούλι του τηγανιού με διπλό αλουμινόχαρτο και συνεχίζω το ψήσιμο της ομελέττας στο φούρνο,και έτσι φουσκώνει και δεν χρειάζεται γύρισμα.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 2-6-08  
    Yanna αυτή που παράθεσα γινεται στον φούρνο. Έτσι έχει λιγοτερα βούτηρα ή λάδια. Αν θες να την κάνεις με λιγοτερα αυγά απλά βάλε τα υλικά σε μικρότερο ταψάκι.

    Όπως ειπε καιη φίλη μας πιο πάνω, ναι το γάλα βοηθάει την ομελέτα, και γω βάζω καμιά φορά...
    #
    Σχόλιο από interliza, 10-6-08  
    Πάρα πολύ καλή η ιδέα σου για την ομελέτα φούρνου.Δεν χρησιμοποίησα πατάτες αλλά κολοκυθάκια μανιτάρια πιπεριά κρεμμύδι τα οποία σώταρα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι τα έβαλα σ ενα πυρέξ όπου το έστρωσα με αντικολλητικό χαρτί κτύπησα και 4 αυγά κι έγινε μια καταπληκτική ελαφριά ομελέτα για 2 άτομα χωρίς σταγόνα λαδιού ..:)
    #
    Σχόλιο από ΕΥΗ ΚΟΥΚ, 19-6-08  
    Πολύ καλή η συνταγή σου.Εύκολη και ξεκούραστη. Δεν πρόκειται να ξαναφτιάξω ομελέτα στο τηγάνι με τόσα λάδια!! Εγώ μάλιστα την συνδίασα με τις "τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις" και μετά έριξα όλα τα άλλα υλικά τα οποία ήταν ότι είχα στο ψυγείο μου. Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 19-6-08  
    Με κανατε να γελασω σήμερα...γιατι χάρικα πολύ που σας αρεσε ...
    Και γω της τηγανίζω πολλες φορες τις πατάτες...αλλά με τύψεις...
    #
    Σχόλιο από Μαρούλι, 21-9-08  
    Πολύ καλή Νίνα, την έκανα με καπνιστά χορτοφαγικά <λουκάνικα> Φρανκφούρτης και βραστές πατάτες για βάση και βγήκε τέλεια! Και όταν είνακ κρύα τρώγεται σαν πίτσα, με το χέρι... Μπράβο, πολύ νοστιμη!
    #
    Σχόλιο από teri, 6-10-08  
    η ομελέτα φούρνου είναι ιδιαίτερα γευστική αν προσθέσουμε κομματάκια από κοτόπουλο ψητό ή βραστό που μας έχει μείνει από χτες ή οποιοδήποτε άλλο κρεατικό, ακόμα και κομματάκια από βραστό μοσχαράκι.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 6-10-08  
    Εννοείς μαζί με το λουκάνικο το χωριάτικο να βάλουμε και κρέας κοτόπουλο?
    Γιατί έχει ήδη το λουκάνικο….
    #
    Σχόλιο από Λαμπρινή, 12-10-08  
    Πολύ καλή, μπράβο!!!
    Ως τώρα έφτιαχνα ομελέτα-πίτσα στο τηγάνι, αλλά στο φούρνο θα είναι πιο ελαφριά. Μια ερώτηση μόνο:
    Μπορούμε να την προετοιμάσουμε και να περιμένει στο ψυγείο μέχρι να ψηθεί?
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 12-10-08  
    koita mporeis fantazomai na peraseis to loukaniko apo to tigani i na to psiseis prin klp i an 8eleis tis piperies to idio...
    Tis patates tis exo outos i allos etoimes giati ton teleutaio kairo tis exo brasmenes..
    alla einai toso grigori pou ti na sou po den uparxei logos..
    sugnomi gia ta agglika grammata alla exei kolisei o upologistis ekei...:(
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    47 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από annakonda, 28-11-07  
    Ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά λίγο βαρετή, αφού πρέπει πρώτα να βράσεις τις πατάτες. Το καλό με την ομελέτα φούρνου είναι ότι μπορείς να έχεις ένα πολύ γρήγορο και νόστιμο φαγητό, γι' αυτό τη φτιάχνω χωρίς πατάτες και βάζω μέσα φέτες φρέσκιας ντομάτας, τριμμένη φέτα, ελιές και πιπεριά. Η γεύση της, τελικά, φέρνει λίγο σε πίτσα.
    Θα δοκιμάσω πάντως και με πατάτες.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 29-11-07  
    Μπορείς πχ αν έχεις κάνει μες στην βδομάδα μια πατατοσαλάτα να κρατήσεις λίγες πατάτες. Επίσεις αν καθαρίσεις τις πατάτες και της κόψεις και μετά της βάλεις να βράσουν είναι έτοιμες σε 5-10 λεπτά. Πιο γρήγορα και από τηγανιτές θα γίνουν.
    #
    Σχόλιο από chrysabali, 21-2-08  
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ.ΜΠΡΑΒΟ
    #
    Σχόλιο από akilina, 21-2-08  
    Φανταστική!! Δεν είχα πιπεριά, αλλά πάλι ήταν τέλεια!!!
    #
    Σχόλιο από mariposa, 7-4-08  
    Φανταστική και πολύ ελαφριά για ομελέτα!
    #
    Σχόλιο από mariposa, 7-4-08  
    και πάλι ξέχασα τη βαθμολογία
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 1-6-08  
    Την κάνω χρόνια τώρα, και είναι πρακτική και εύκολη λύση!Βάζω σχεδόν τα πάντα,οτι διαθέτει εκείνη τη στιγμή το ψυγείο! Δοκιμάστε μανιτάρια και ντομάτα κομμένη σε κύβους, όπως επίσης διαφορά ειδή αλλαντικών αν συνηθίζετε,ή ακόμη και αγκινάρα τουρσί ψιλοκομμένη από βαζάκι. Άλλη γεύση!Επίσης βάζω μισό κουταλάκι σόδα, και ένα ποτήρι γάλα εβαπορέ.
    #
    Σχόλιο από YANNA, 2-6-08  
    Είναι πολύ ωραία η ομελέττα σου Νίνα,γρήγορο και εύκολο πιάτο.Εγώ που την φτιάχνω με λιγότερα αυγά,τυλίγω το χερούλι του τηγανιού με διπλό αλουμινόχαρτο και συνεχίζω το ψήσιμο της ομελέττας στο φούρνο,και έτσι φουσκώνει και δεν χρειάζεται γύρισμα.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 2-6-08  
    Yanna αυτή που παράθεσα γινεται στον φούρνο. Έτσι έχει λιγοτερα βούτηρα ή λάδια. Αν θες να την κάνεις με λιγοτερα αυγά απλά βάλε τα υλικά σε μικρότερο ταψάκι.

    Όπως ειπε καιη φίλη μας πιο πάνω, ναι το γάλα βοηθάει την ομελέτα, και γω βάζω καμιά φορά...
    #
    Σχόλιο από interliza, 10-6-08  
    Πάρα πολύ καλή η ιδέα σου για την ομελέτα φούρνου.Δεν χρησιμοποίησα πατάτες αλλά κολοκυθάκια μανιτάρια πιπεριά κρεμμύδι τα οποία σώταρα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι τα έβαλα σ ενα πυρέξ όπου το έστρωσα με αντικολλητικό χαρτί κτύπησα και 4 αυγά κι έγινε μια καταπληκτική ελαφριά ομελέτα για 2 άτομα χωρίς σταγόνα λαδιού ..:)
    #
    Σχόλιο από ΕΥΗ ΚΟΥΚ, 19-6-08  
    Πολύ καλή η συνταγή σου.Εύκολη και ξεκούραστη. Δεν πρόκειται να ξαναφτιάξω ομελέτα στο τηγάνι με τόσα λάδια!! Εγώ μάλιστα την συνδίασα με τις "τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις" και μετά έριξα όλα τα άλλα υλικά τα οποία ήταν ότι είχα στο ψυγείο μου. Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 19-6-08  
    Με κανατε να γελασω σήμερα...γιατι χάρικα πολύ που σας αρεσε ...
    Και γω της τηγανίζω πολλες φορες τις πατάτες...αλλά με τύψεις...
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 6-10-08  
    Εννοείς μαζί με το λουκάνικο το χωριάτικο να βάλουμε και κρέας κοτόπουλο?
    Γιατί έχει ήδη το λουκάνικο….
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 12-11-08  
    Πράγματι πολύ νόστιμη συνταγή. Είναι γρήγορη γιατί κόβεις τις πατατούλες και μέχρι να βράσουν (όπως έκανα εγώ), έχεις κόψει τα λαχανικά και τα λουκάνικα, έχεις χτυπήσει τα αυγά σου και έχεις περάσει απο το τηγάνι ό,τι θες. Στον δικό μου φούρνο άργησε περισσότερο να γίνει, αλλά είναι γκαζιού και το έχουμε αυτό το θεματάκι. Όμως έγινε πολύ ελαφριά και νόστιμη (έβαλα και μανιτάρια και ντομάτα μέσα), τέλεια. Και τα παιδιά μου την έφαγαν όλη!
    #
    Σχόλιο από manosfait, 21-3-09  
    Μπράβο Νίνα.
    #
    Σχόλιο από common, 6-5-09  
    Ωραία η ομελέτα φούρνου. Την έκανα με ζαμπόν αντί για λουκάνικο, και πρόσθεσα και λίγο γάλα στα αυγά. Πάντως το θέλει το λαδάκι της. Την πρώτη φορά που επιχείρησα μια ελαφριά εκδοχή (πατάτες βραστές, πιπεριές ωμές, ζαμπόν άπαχο, ελάχιστο τυρί, καθόλου λάδι παρά μόνο βουτύρωμα ταψιού) ήταν άγευστη. Τη δεύτερη φορά, με τα περισσότερα λιπαρά, την φάγαμε πολύ ευχάριστα.
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 27-7-09  
    Δυστηχώς το φούσκωμα δεν μένει..και σας ευχαριστώ όλες και όλους...
    έχω δοκιμάσει και τις δικές σας παραλαγές και είναι πάντα η ίδια νόστιμη ομελέτα. Να πω μόνο πως αν δεν τηγανίσετε τις πατατούλες ή τα λαχανικά ε! βάλτε και λίγο λαδάκι μέσα..:) την αλλη φορά που θα την κάνω θα βάλω μέσα και κολοκυθάκια (που με τρελλένουν) και πατάτες σαν βάση..για να δούμε τι θα δούμε...:D
    #
    Σχόλιο από feggaraki, 16-9-09  
    Μιας και αποφεύγω το τηγάνι ,τώρα βρήκα το τρόπο να τρώμε και την ομελέτα απο το φούρνο.Πολύ νόστιμη συνταγή,την έκανα με διάφορα λαχανικά μεσα και λίγο τυράκι..Τέλεια ,μπράβο σου
    #
    Σχόλιο από Μικρή, 25-9-09  
    5 πιρουνάκια!!!!!!!!! Πολύ ωραία συνταγή. ευκολη και γρήγορη!!!!!! :):):)
    #
    Σχόλιο από sourkouna, 25-9-09  
    Την φτιαχνω και γω μονο που τις πατατες τις κοβω οπως τις κοβω για μπριαμ και τις τηγανιζω.Επισης εγω βαζω και κρεμμυδι,ντοματα και αντι κασερι βαζω απο πανω φετα.Τελεια!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Sfouggato, 1-6-08  
    Poly wraia kai nostimh. Arese poli,alla mia erwthsh exw: Panta fouskwnei sto fourno kai den vgenei epipedi? H ekana kati lathos?Efxaristo
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 1-6-08  
    Ναι φουσκώνει για αυτο είπα να χρησιμοποιήσετε βαθύ ταψάκι. Μην ανησυχείς δεν κάνεις κάτι λάθος...
    #
    Σχόλιο από Λαμπρινή, 12-10-08  
    Πολύ καλή, μπράβο!!!
    Ως τώρα έφτιαχνα ομελέτα-πίτσα στο τηγάνι, αλλά στο φούρνο θα είναι πιο ελαφριά. Μια ερώτηση μόνο:
    Μπορούμε να την προετοιμάσουμε και να περιμένει στο ψυγείο μέχρι να ψηθεί?
    #
    Σχόλιο από Νίνα, 12-10-08  
    koita mporeis fantazomai na peraseis to loukaniko apo to tigani i na to psiseis prin klp i an 8eleis tis piperies to idio...
    Tis patates tis exo outos i allos etoimes giati ton teleutaio kairo tis exo brasmenes..
    alla einai toso grigori pou ti na sou po den uparxei logos..
    sugnomi gia ta agglika grammata alla exei kolisei o upologistis ekei...:(
    #
    Σχόλιο από GENERAL, 25-9-09  
    Θα ήθελα και εγώ να βάλω κρεμμύδια που μου αρέσουν πολύ. Θα πρέπει πρώτα να τα τσιγαρίσω;
    #
    Σχόλιο από sourkouna, 2-10-09  
    General εγω που βαζω κρεμμυδια τα τσιγαριζω πρωτα ναι.

    8 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Elefteria, 11-3-08  
    μου θυμισες την ομελετα της μαμας μου.αν θελεισ δοκιμασε νακανεις τις πατατες και το λουκανικο στο gril για πιο αναλαφρη γευση.Επισησ του παει πολυ και λιγος μαιντανος
    #
    Σχόλιο από Μαρούλι, 21-9-08  
    Πολύ καλή Νίνα, την έκανα με καπνιστά χορτοφαγικά <λουκάνικα> Φρανκφούρτης και βραστές πατάτες για βάση και βγήκε τέλεια! Και όταν είνακ κρύα τρώγεται σαν πίτσα, με το χέρι... Μπράβο, πολύ νοστιμη!
    #
    Σχόλιο από teri, 6-10-08  
    η ομελέτα φούρνου είναι ιδιαίτερα γευστική αν προσθέσουμε κομματάκια από κοτόπουλο ψητό ή βραστό που μας έχει μείνει από χτες ή οποιοδήποτε άλλο κρεατικό, ακόμα και κομματάκια από βραστό μοσχαράκι.
    #
    Σχόλιο από kiriakh58, 7-1-09  
    ομελετα φουρνου με ορισμενες διαφορες φτιαχνω και εγω χωρις λουκανικο, βαζω μπεικον ζαμπον μανιταρια γαλα τυρι γκουντα η εμενταλ πιπεριες ψιλοκομμενες και τις πατατες τις κοβω κυδωνατες τις τηγανιζω και αφου τις βαλω στο ταψι εχω ανακατεψει ολα τα υλικα μαζι και 5 αυγα τα ανακατευω μαζι με τις πατατες να πανε παντου τα υλικα και τα ψηνω στο αεροθερμο για 20 λεπτα περιπου στους 180 βαθμ γινετε υπεροχο.
    #
    Σχόλιο από GENERAL, 8-7-09  
    Νίνα συγχαρητήρια! Είναι η πιο νόστιμη και πιο γρήγορη ομελέτα που έχω φάει ποτέ. Την έκανα εχθές με μία μικρή τροποποίηση: στα αυγά έριξα και γάλα (φρέσκο και εβαπορέ) και 1 κ. γλ. αλεύρι. Επειδή δεν είχα λουκάνικο έβαλα παριζάκι. Γενικά μπορείς να βάλεις ότι σου κάνει κέφι. Όταν ψηνότανε ήτανε πολύ φουσκωτή και όταν την έβγαλα χαμήλωσε. Δεν υπάρχει τρόπος να μένει το φούσκωμα; Και πάλι συγχαρητήριοαααα Νινάκι!
    #
    Σχόλιο από Κοντέσσα Μαρία, 10-3-11  
    Εβαλα πατατες, λουκανικα και κολοκυθακια (αφου πρωτα τα τηγανισα),μαιντανο,μανιταρια,φρεσκο κρεμμυδακι και πολλα μπαχαρικα.Εγινε καταπληκτικη. Μοσχοβολησε ολη η κουζινα.Σ΄ευχαριστουμε .
    #
    Σχόλιο από Νεφελακι, 30-3-11  
    Σαν κεντρικη ιδεα ειναι καταπληκτικη απλως ο καθενας μπορει να κανει τις παραλλαγες του.Εβρασα τις πατατουλες(για τις τυψεις οχι τιποτε αλλο),εβαλα kerrygold reggato light και λιγη φετουλα χαμηλων λιπαρων,ντοματα,πιπεριες,μανιταρια,καλαμποκι και παρελειψα το λουκανικο.Ηταν πολυ νοστιμη και αρκετα ελαφρια.
    #
    Σχόλιο από vikara, 23-11-12  
    ωραια η ομελέτα σου! ναι οντως ολα αυτά τα υλικά παραπέμπουν σε πιτσα! και στις πιτσες και στις ομελέτες μπορεί κανείς να βάλει οκ,τι θέλει μέσα. Η μαμά μου πχ βάζει και λίγη μελιτζάνα μέσα. εγω πριν βάλω μέσσ κρεμμύδι πιπερά πατάτα κλπ τα περνάω και απο το τηγάνι πιο πριν και η ομελέτα είναι πιο νόστιμη. και τα υλικά τα βάζω όλα σε ενα μπωλ και τα ανακατεύω , ρίχνω μετά και φέτα και ολα μαζί στο πυρεξ και στο φουρνο

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Καταψύχω λαχανικά
    Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλε...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Πατάτα
    Στη χώρα μας δεν έγινε γνωστή παρά τον 19ο αιών...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Πώς καταψύχω πατάτες
    Η κατάψυξη μας βγάζει πολλές φορές από τη δύσκο...

    Το tip της ημέρας

    Θέλετε πράσινα αυγά χωρίς χημικές βαφές; Βράστε τα σε νερό που έχετε νωρίτερα βράσει 1 κιλό σπανάκι!

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΕΦΗ ΑΒΓΑ-ΟΜΕΛΕΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 60 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    Julie and Julia
    Ένα βιβλίο 32 αγαπημένων συνταγών, του/της ioannakara
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 271 αγαπημένων συνταγών, του/της Κατερίνα Μ
    ΠΡΩΙΝΟ
    Ένα βιβλίο 96 αγαπημένων συνταγών, του/της thomaei
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 49 αγαπημένων συνταγών, του/της stellamaria1985