Νίνα
Νίνα @cook_8449928
Καρδίτσα

Είναι μια ομελέτα διαφορετική από τις άλλες. Τρώγεται ζεστή και κρύα και τα παιδιά την λατρεύουν γιατί τους θυμίζει λίγο και πίτσα.

Recipe by Νίνα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

29 Minutes
8 κομμάτια
  1. 8-10 αυγά
  2. 4 μεγάλες πατάτες
  3. Κασέρι όσο θέλουμε (πάνω από 1/4 όμως)
  4. 2 πιπεριές

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις πατάτες χοντρές στρογγυλά (στο σχήμα των τσιπς) και τις τηγανίζουμε.

  2. 2

    Τις στρώνουμε σε ένα ταψι μέτριο αλλά βαθύ.

  3. 3

    Χτυπάμε τα αυγά και τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες.

  4. 4

    Κόβουμε το κασέρι σε ακανόνιστους κύβους και το σκορπίζουμε πάνω στα αυγά.

  5. 5

    Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές ροδέλες και το προσθέτουμε και αυτό στο ταψί.

  6. 6

    Κόβουμε τις πιπεριές όπως θέλουμε και τις προσθέτουμε και αυτές. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο. Σε 10-15 λεπτά είναι έτοιμο ανάλογα τον φούρνο. Το βγάζουμε όταν δούμε πως τα αυγά είναι έτοιμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (58)

annakonda
annakonda @cook_8449177
Ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά λίγο βαρετή, αφού πρέπει πρώτα να βράσεις τις πατάτες. Το καλό με την ομελέτα φούρνου είναι ότι μπορείς να έχεις ένα πολύ γρήγορο και νόστιμο φαγητό, γι' αυτό τη φτιάχνω χωρίς πατάτες και βάζω μέσα φέτες φρέσκιας ντομάτας, τριμμένη φέτα, ελιές και πιπεριά. Η γεύση της, τελικά, φέρνει λίγο σε πίτσα.
Θα δοκιμάσω πάντως και με πατάτες.

Από

Νίνα
Νίνα @cook_8449928
στις
Καρδίτσα