κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα γεμιστή και λαχταριστή
dmag
dmag @cook_8461854

Νόστιμη γρήγορη και διαφορετική

Λίγα μυστικά ακόμα

Δυστυχώς δεν έχω καλώδια για την φωτογραφική ώστε να σας στείλω φωτό.Επίσης έχω να πω ότι ο άντρας μου μισεί τις ομελέτες γιατί " θυμίζουν τον στρατό" όμως αυτή την ριμάζει!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 2-3 αυγά
  2. 4-5 λεπτές φέτες τομάτα
  3. 2 φέτες τυρί του τοστ
  4. 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  5. 2 κουταλάκια γάλα
  6. 3 κουταλιές φέτα τριμμένη
  7. 1 κουταλιά λάδι
  8. αλάτι και πιπέρι
  9. 3-4 φέτες πιπεριά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τεφάλ ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε και τα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Όταν από κάτω ψηθεί και από πάνω δεν είναι πολύ υγρή με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρίζουμε και από την άλλη.

  2. 2

    Αμέσως στρώνουμε στην μισή μεριά της ομελέτας την φέτα, το τυρί του τοστ, την γαλοπούλα, τομάτα, την πιπεριά και λιγο αλατάκι πιπεράκι.

  3. 3

    Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυράκι διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα την μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλα μεριά. Μοιάζει οπτικά με καλτσόνε και τρώγεται αμέσως.

Αντιδράσεις

Από

dmag
dmag @cook_8461854
στις