Ομελέτα γεμιστή και λαχταριστή
Νόστιμη γρήγορη και διαφορετική
Λίγα μυστικά ακόμα
Δυστυχώς δεν έχω καλώδια για την φωτογραφική ώστε να σας στείλω φωτό.Επίσης έχω να πω ότι ο άντρας μου μισεί τις ομελέτες γιατί " θυμίζουν τον στρατό" όμως αυτή την ριμάζει!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τεφάλ ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε και τα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Όταν από κάτω ψηθεί και από πάνω δεν είναι πολύ υγρή με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρίζουμε και από την άλλη.
-
2
Αμέσως στρώνουμε στην μισή μεριά της ομελέτας την φέτα, το τυρί του τοστ, την γαλοπούλα, τομάτα, την πιπεριά και λιγο αλατάκι πιπεράκι.
-
3
Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυράκι διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα την μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλα μεριά. Μοιάζει οπτικά με καλτσόνε και τρώγεται αμέσως.
Σχόλια (14)