Ομελέτα Ηλιόλουστη
Η συνταγη προέκυψε πριν λίγα λεπτά καθώς ετοιμάζα το κυρίως γεύμα μου και μου είχαν μείνει αυγά χτυπημένα και σκέφτηκα να κάνω αυτήν την ομελέτα αφού ήταν περασμένη η ώρα και έπρεπε να κάνω μαμ)
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν υπάρχει καποιο μυστικό καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι ο ίδιος για όλες τις ομελέτες... Απλώς είναι ελάχιστα διαφοροποιημένη.Καλή επιτυχία σας εύχομαι και καλή όρεξη.
Υλικά
-
3 αυγα
-
λίγο λάδι (προαιρετικό)
-
2 πιπεριές (εγω έβαλα πορτοκαλί και κίτρινη)
-
αλάτι
-
βασιλικός
-
λίγη κέτσαπ
-
φέτες του τοστ
-
ρόκα (προεραιτικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο τηγάνι το οποίο έχει ζεσταθεί τα αυγά, την παρμεζάνα, τις πιπεριές, την κέτσαπ. Ανακατεύουμε γρήγορα για να μην μας καεί. Σε 10 λεπτά το πολύ είναι έτοιμη.
-
2
Ρίχνουμε αλάτι και βασιλικό.
-
3
Ετοιμάζουμε τις φέτες του τοστ είτε στην φρυγανιέρα είτε στην τοστιέρα.
-
4
Αδειάζουμε το περιεχόμενο πάνω στις φέτες. Και προσθέτουμε λίγη ρόκα για πρασινάδα.
Σχόλια (6)