κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με αγκινάρες

Ομελέτα με αγκινάρες

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 4 καρδιές αγκινάρες κατεψυγμένες
  2. 4 κ.σ. λάδι
  3. 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο ή ξερή μυζήθρα
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. λίγο άνηθο ή μαιντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζετε τις αγκινάρες σε ένα κατσαρολάκι με λίγο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο.

  2. 2

    Ύστερα τις στραγγίζετε και τις κόβετε σε φέτες.

  3. 3

    Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζετε λίγο τις αγκινάρες μέχρι να ροδίσουν.

  4. 4

    Χτυπάτε τα αυγά σε ενα μπολ με το τυρί και το πιπέρι και περιχύνετε τις αγκινάρες στο τηγάνι.

  5. 5

    Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοψήνετε την ομελέτα.

  6. 6

    Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά,τη γυρίζετε με τη βοήθεια ενός πιάτου να ψηθεί και από την άλλη.

  7. 7

    Τη βγάζετε από το τηγάνι προσεκτικά και τη σερβίρετε αμέσως ζεστή πασπαλίζοντας με επιπλέον τυρί και ψιλοκομμένο άνηθο ή μαιντανό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Sfouggato
Sfouggato @cook_8450933
Sfouggato me agkinares pou leme stin kriti!!! Teleio piato, anepifilakta leo se olous na to dokimasoun! I giagia mou to kanei me agria freskia agkinara alla ke etsi einai ola ta lefta! Teleios mezes gia raki!

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα