κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με απάκι, πατάτες και πιπεριές
paris83
paris83 @cook_8474728
Thessaloniki,

Μια πολύ νόστιμη ομελέτα με βραστές πατάτες, απάκι και πιπεριές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σημαντικό είναι να έχουμε ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι και να καλύψουμε την λαβή του με αλουμινόχαρτο όταν το βάλουμε στο φούρνο για να μην καεί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
2
  1. 250 γρ. απάκι
  2. 2 πράσινες πιπεριές
  3. 2 πατάτες
  4. 100 γρ. φέτα τριμένη
  5. αλάτι
  6. μάυρο πιπέρι
  7. 1/4 κούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, βράζουμε για 2-3 λεπτά και τις αφήνουμε στην άκρη.

  2. 2

    Κόβουμε το απάκι σε λεππτές φέτες και τις πιπεριές σε ροδέλες.

  3. 3

    Σπάμε τα αυγά τα ανακατεύουμε σε ένα μπόλ και προσθέτουμε το αλατοπίπερο.

  4. 4

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το απάκι και αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και στη συνέχεια τις πατάτες. Αφού σωταριστούν προσθέτουμε τα αυγά.

  5. 5

    Όταν ψηθεί η ομελέτα απο κάτω ρίχνουμε την φέτα απο πάνω και βάζουμε την ομελέτα στον φούρνο στο gril για περίπου 10-12 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα αυγά απο πάνω και να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.

Αντιδράσεις

Από

paris83
paris83 @cook_8474728
στις
Thessaloniki,