Ομελέτα με φιδέ
Την βρήκα στο Gourmet και είναι από τον Βασίλη Δρίσκα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η μόνη μου ένσταση είναι ο μαϊντανός και ο δυόσμος που τηγανίζονται, αλλά η επιλογή είναι δική σας. Είναι πολύ τραγανή όταν είναι ζεστή. Δοκιμάστε την!
Υλικά
-
250 γραμμ. φιδέ
-
6 αβγά
-
4 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
-
12 φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
-
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
-
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
0.5 φλ. τριμμένη πικάντικη γραβιέρα
-
1 φλ. φέτα τριμμένη
-
αλατοπίπερο
-
4 κουτ. σούπας φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
-
4 κουτ. σούπας φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τον φιδέ για 5' και τον σουρώνουμε.
-
2
Ζεσταίνουμε 2 κουτ. λάδι και σοτάρουμε για 5' τα λαχανικά και το σκόρδο.
-
3
Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε τον δυόσμο και τον μαϊντανό, τα λαχανικά, τα τυριά και τον φιδέ.
-
4
Ζεσταίνουμε λαδάκι σε τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα. Το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)