κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με κιμά
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 Minutes
2 ατομα
  1. 4 αβγα
  2. 2 κ.σ. γαλα
  3. 4 κ.σ. τριμμενο τυρι
  4. 6-7 κ.σ. κιμα μεγειρεμενο και ζεσταμενο
  5. λιγο λαδι για τηγανισμα
  6. αλατι, πιπερι
  7. λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο για το σερβιρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταινετε λιγο λαδι σε αντικολλητικο τηγανι και στο μεταξυ χτυπατε σε βαθυ πιατο τα αβγα με το γαλα, το τριμμενο τυρι και το αλατοπιπερο.

  2. 2

    Ριχνετε το μειγμα των αβγων στο καυτο λαδι και οταν ψηθει η ομελετα απο την κατω πλευρα και ροδοκοκκινισει, τη γυριζετε με τη βοηθεια σπατουλας ή πιατου να ψηθει και απο την αλλη.

  3. 3

    Χαμηλωνετε τη φωτια να σιγοψηθει η ομελετα και απλωνετε τον κιμα πανω στην ψημενη πλευρα της.

  4. 4

    Οταν ετοιμαστει, πασπαλιζετε με τον ψιλοκομμενο μαιντανο και σερβιρετε την ομελετα σε πιατελα, διπλωνοντας τη στη μεση.

  5. 5

    Συνοδευετε με σαλατα εποχης.