Ομελέτα με λουκάνικα και πράσο
Μια ομελέτα πεντανόστιμη, με λουκάνικα χωριάτικα, πράσο, μανιτάρια και πιπεριές.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μη ρίξετε αλάτι, είναι ήδη αρκετά αλμυρή! Σερβίρετε με μια δροσιστική αγγουροντομάτα.
Υλικά
-
5-6 αυγά (ή και περισσότερα/λιγότερα)
-
2 μεγάλα λουκάνικα χωριάτικα σε ροδέλες
-
3 πιπεριές κέρατα σε κομμάτια
-
1 κονσέρβα μανιτάρια (ή φρέσκα)
-
2-3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
-
λάδι
-
τυρί τριμμένο, κεφαλοτύρι
-
πιπέρι
-
ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε τα λουκάνικα, τα πράσα, τα μανιτάρια και τις πιπεριές.
-
2
Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά, ανακατεύουμε με το τυρί και ρίχνουμε το πιπέρι και τα μυρωδικά.
-
3
Όταν τα υλικά είναι έτοιμα, ρίχνουμε τα αυγά και κουνάμε το τηγάνι να απλωθούν.
-
4
Όταν ψηθεί το αυγό από κάτω, με ένα πιάτο γυρίζουμε την ομελέτα κι απ' την άλλη.
Σχόλια