κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με μανιτάρια και γαλόπουλα
soko-freta
soko-freta @cook_8474249

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή την πήρα απο το site μου http//agapimenesgeuseis.blogspot.com/

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 5 γραμμ. Βούτυρο
  2. Ελαιόλαδο
  3. Αλάτι
  4. Πιπέρι
  5. 20 γραμμ. Μανιτάρια
  6. 4 φέτες γαλόπουλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε. Αλατοπιπερωνουμε.

  2. 2

    Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε σε ένα αντικολλητικο τηγάνι με το βούτυρο.

  3. 3

    Κόβουμε σε λεπτές φέτες την γαλόπουλα και τις ρίχνουμε στα μανιτάρια.

  4. 4

    Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σε ένα λεπτό ρίχνουμε τα αβγά.

  5. 5

    Ανακατεύουμε ελαφρά και το αφήνουμε τα ψηθεί σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.

  6. 6

    Γυρίζουμε την ομελέτα και χαμηλώνουμε την φωτιά.

  7. 7

    Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και αφήνουμε να ψηθεί για αλλα 3 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

elenixania
elenixania @Eleni
Αγαπημένη ελαφριά ομελέτα!Η μόνη διαφορά που κάνω είναι ότι δεν βάζω όλους τους κρόκους και ότι προσθέτω τυρί με χαμηλά λιπαρά.
Σ'ευχαριστούμε!!!

Από

soko-freta
soko-freta @cook_8474249
στις