Ομελέτα με μανιτάρια και γαλόπουλα
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την πήρα απο το site μου http//agapimenesgeuseis.blogspot.com/
Υλικά
-
4 αβγά
-
5 γραμμ. Βούτυρο
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
20 γραμμ. Μανιτάρια
-
20 γραμμ. Κεφαλογραβιέρα
-
4 φέτες γαλόπουλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε. Αλατοπιπερωνουμε.
-
2
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε σε ένα αντικολλητικο τηγάνι με το βούτυρο.
-
3
Κόβουμε σε λεπτές φέτες την γαλόπουλα και τις ρίχνουμε στα μανιτάρια.
-
4
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σε ένα λεπτό ρίχνουμε τα αβγά.
-
5
Ανακατεύουμε ελαφρά και το αφήνουμε τα ψηθεί σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
-
6
Γυρίζουμε την ομελέτα και χαμηλώνουμε την φωτιά.
-
7
Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και αφήνουμε να ψηθεί για αλλα 3 λεπτά.
Σχόλια (2)
Σ'ευχαριστούμε!!!